Uchycení křídla GTi
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uchycení křídla GTi
no, já když si to kupoval tak jsem nevěděl ani jak je to chycený, to jsem zjistil až to přišlo. Přišlo to bez šroubků, tak jsem zašel do železářství a samořezné šroubky nakoupil, pak jsem vzal ten kšilt, přiložil na zadní dveře, fixou jsem označil dírky - oddělal, navrtal, přidělal, přišrouboval a hotovo, žádné plastové ani nijaké příchytky nebo matky jsem neřešil, drží to už třetí rok
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
a problemy toho typu, že by ti tam zatikalo nebo že by to tam hnilo nemáš ???renm píše:no, já když si to kupoval tak jsem nevěděl ani jak je to chycený, to jsem zjistil až to přišlo. Přišlo to bez šroubků, tak jsem zašel do železářství a samořezné šroubky nakoupil, pak jsem vzal ten kšilt, přiložil na zadní dveře, fixou jsem označil dírky - oddělal, navrtal, přidělal, přišrouboval a hotovo, žádné plastové ani nijaké příchytky nebo matky jsem neřešil, drží to už třetí rok
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
zatím ne, ale mohl bych to odšroubovat a podívat se, ale rez z tama nevytíká takže myslím dobrý, ono ten kšilt je z takové gumy takže to docela těsníWoMec píše:
a problemy toho typu, že by ti tam zatikalo nebo že by to tam hnilo nemáš ???

________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |