cip na gti 1,6??

Vše co se týka problémů a zapojení elektriky, el. obvodů, vnitřní el. výbavy apod.
danda
Uživatel
Uživatel

Re: cip na gti 1,6??

Příspěvek od danda »

dekuji kluci je mi to jasne...ja jen se ptal jake mate zkusenosti...nechal jsem si cipovat golfa...VR6 a tam se to celkem povedlo ale bylo to drahe...ja myslel ze na Gti to bude levnejsi.. :oops: :oops:
danda
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od danda »

Ty Webery to je jasne ja je mel na svem Favoritu,ale doladit to...uff..a proto jsem chtel nejakou strikacku at si to jednotka upravi sama atd...vis??skodovky jsem ladil ale stalo to tolik a ten vykona porad "nikde"tohle byla nejlevnejsi varianta 205tka :lol: :lol: :razz: ale 11tis za to nedam...to je hodne...jinak diky danda a nevite za kolik by se dal sehnat mi 16 a co je vsechno potreba udelat??diky
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Tom

Příspěvek od Hroche »

danda píše:Ty Webery to je jasne ja je mel na svem Favoritu,ale doladit to...uff..a proto jsem chtel nejakou strikacku at si to jednotka upravi sama atd...vis??skodovky jsem ladil ale stalo to tolik a ten vykona porad "nikde"tohle byla nejlevnejsi varianta 205tka :lol: :lol: :razz: ale 11tis za to nedam...to je hodne...jinak diky danda a nevite za kolik by se dal sehnat mi 16 a co je vsechno potreba udelat??diky
na to tu je i návod stáčí to tu jen trochu prohledat
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

danda: nasel sem asi 4inzeraty uz z serizenymi karburatory:), ale nevim na jaky typ atd.
k micku: komplet el., a pak jen drzak motoru. ted tady jeden clen motor prodava mickovej motor:). ale psal jsem ti sz, a to by byla lepsi volba...:)
VTS powa
danda
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od danda »

nedosla mi sz...
Odpovědět