cip na gti 1,6??
Re: cip na gti 1,6??
dekuji kluci je mi to jasne...ja jen se ptal jake mate zkusenosti...nechal jsem si cipovat golfa...VR6 a tam se to celkem povedlo ale bylo to drahe...ja myslel ze na Gti to bude levnejsi.. :oops: :oops:
Ty Webery to je jasne ja je mel na svem Favoritu,ale doladit to...uff..a proto jsem chtel nejakou strikacku at si to jednotka upravi sama atd...vis??skodovky jsem ladil ale stalo to tolik a ten vykona porad "nikde"tohle byla nejlevnejsi varianta 205tka :lol: :lol: :razz: ale 11tis za to nedam...to je hodne...jinak diky danda a nevite za kolik by se dal sehnat mi 16 a co je vsechno potreba udelat??diky
na to tu je i návod stáčí to tu jen trochu prohledatdanda píše:Ty Webery to je jasne ja je mel na svem Favoritu,ale doladit to...uff..a proto jsem chtel nejakou strikacku at si to jednotka upravi sama atd...vis??skodovky jsem ladil ale stalo to tolik a ten vykona porad "nikde"tohle byla nejlevnejsi varianta 205tka :lol: :lol: :razz: ale 11tis za to nedam...to je hodne...jinak diky danda a nevite za kolik by se dal sehnat mi 16 a co je vsechno potreba udelat??diky
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
danda: nasel sem asi 4inzeraty uz z serizenymi karburatory:), ale nevim na jaky typ atd.
k micku: komplet el., a pak jen drzak motoru. ted tady jeden clen motor prodava mickovej motor:). ale psal jsem ti sz, a to by byla lepsi volba...:)
k micku: komplet el., a pak jen drzak motoru. ted tady jeden clen motor prodava mickovej motor:). ale psal jsem ti sz, a to by byla lepsi volba...:)
VTS powa
nedosla mi sz...