Lord Hoj@n píše:no a já dostal typ, žy ty by jsi mohl jeden mít... máš ho ještě??
jo jeden na pokusy bych doma měl, auto s ním jelo celkem v klidu, a možná sem kupoval nový zbytečně( rozvody byly o zub vedle a předstih měl asi 50 stupňů, takže to pocukávání asi nebylo potenciometrem )
no mě jde hlavně o to, že podle mechanika mi tento potenciometr zavinil mých 2500 ot/min na volnoběhu...
no ale pokud ti auto necuká a jede plynule, ale má jenom zvýšený volnoběh, tak bych nejdřív povolil ty torxy na potenciometru a trochu s ním pootočil po směru hodinových ručiček, otáčky klesnou
no tak auto jako necuká.... ale technik mi řekl, že pro snížení otáček udělal maximum, tyrthal jakési hadičky a cosi tam ještě poladil.... a vůbec, ja taky nevím, kde ten potenciometr je (ach ta neznalost, ale ja vim, neznalost neomlouvá)
Tak mozna mas potenciometr OK kdyz ti to necuka.. zkus co ti radi Vino vyse, abys to otevrel a potocil.. urcite ti napise jeste presne co a jak, Vino je hodny
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Mitja píše:Tak mozna mas potenciometr OK kdyz ti to necuka.. zkus co ti radi Vino vyse, abys to otevrel a potocil.. urcite ti napise jeste presne co a jak, Vino je hodny
no ja jsem takové tele, že tam ještě něco urvu Ale jde mi havně o snížení spotřeby a snížení těch otáček.... Spotřeba je opravdu nyní vysoká, včera jsem bral za 550 Kč asi 20 litrů a dnes jedu zas na rezervu.... asi mám diravou nádrž či co....
A teď k Vinorakovi...
Mohl by jsi mi oto přesně popsat kde to je?? A hlavně kde to je Díky
Mě to dělala taková blbost, nevim jak se to menuje, ale je to takovej čep, mezi spodnim ramenem a tim držákem na kolu, ten je nahoře přišroubovanej v kleštích... mě to nejenom cvakalo, ale i mi to dělalo vůli v řízení, mechanik mi dotách ten šroub co to drží a potom to bylo v pohodě... ale prej si mam sehnat jinej ten čep... zkusim najít foto
Pegy 205 Blackline 1,4 - ekologicky zlikvidováno
Citroen Xsara I 2,0TD
Nezáleží na tom co máš za auto... ale na tom, kerej vůl ho řídí:-B
Jasně máš v háji spodní čep na ramenu, datažení horního šroubu ti pomůže do doby než ti praskne ten šroub nebo se rozlítne ten čep. Fotku nemám, ale já měl ten čep když jsem auto koupil tak pár milimetrů zatlučenej už v puzdru, ještě že jsem si nerozbil hu...Raději bych to měnil hned. Do řízení pak jdou i rázy z axiálního kloubu spojovačky řízení.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
předpokládám, že kdyby to byl čep, tak si toho v servisu všimnou. ono není moc prdel s tím jezdit. můžu hovořit z vlastní zkušenosti. ve finále mi skoro upadlo kolo v zatáčce.
to pichy: měl jsem to podobné, hned šlo jiný rameno na obou stranách.
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Tak Tak taky mě to tlouklo a pak už to bylo tak moc že jsem jel třeba 60 a prudka zatacka kolo tlouklo že jsem myslel že upadne.Když jsme to dali nad sebe tak stačí když vemeš maizl třeba a dáš ho pod čep ja zapřes se hned bylo vidět jaka je tam vůle naproti drzuhýmu kolu.Je to fakt časovaná bomba než si človek jak bylo řečeno rozbyje h***
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.