P:205 GT s motorem 1.6GTI

driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: P:205 GT s motorem 1.6GTI

Příspěvek od driver »

bohužel to tam neni.přepis 10 tis jak již pravil Milhaus
jedine P 205 1.9GTI
swihyy
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1988

Příspěvek od swihyy »

tu normu si můžeš nechat dopsat zajdeš tam kde dělaj emise a oni ti to pošlou do prahy kde ti to vyplní odešlou zpět a ty zaplatíš za to že ti to tam dopsaly, kámoš si to nechal asi tak před 14ti dny poslat do té prahy (mazdu 323) má to s katíkem ale stejně oni koukaly na ročník a to je 89 tak mu tam daly za 10tisíc a prý až od roku 91 a víš se to vyplňuje když jseš pod ten ročník tak se nekouká na to jestly máš nebo nemáš katík a automaticky píšou za 10tisíc.tohle platí pro auta která to nemají vyplněné jinak ty co jsou pod ročník 91 a maj katík a taky to maj vyplněné tak se platí 5tisíc
xsaraII 1,4i 55kw break 2001
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

swihyy píše:tu normu si můžeš nechat dopsat zajdeš tam kde dělaj emise a oni ti to pošlou do prahy kde ti to vyplní odešlou zpět a ty zaplatíš za to že ti to tam dopsaly, kámoš si to nechal asi tak před 14ti dny poslat do té prahy (mazdu 323) má to s katíkem ale stejně oni koukaly na ročník a to je 89 tak mu tam daly za 10tisíc a prý až od roku 91 a víš se to vyplňuje když jseš pod ten ročník tak se nekouká na to jestly máš nebo nemáš katík a automaticky píšou za 10tisíc.tohle platí pro auta která to nemají vyplněné jinak ty co jsou pod ročník 91 a maj katík a taky to maj vyplněné tak se platí 5tisíc
tak já už jsem z toho jelej.takže prostě bud 5 nebo 10tis ale rači počítat s 10kou.jestli jsem to teda pochopil správně.
jedine P 205 1.9GTI
Zamčeno