tonovaná skla
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: tonovana skla
Rikas ze si z prahy? V H. Pocernicich to delaj za 4000,- bez DPH komplet cely auto. Tzn., ze kdybys chtel treba jen zadni sklo a ty zadni bocni, tak te to vyjde levnejc. Delaj to na pockani, na aute, se zarukou a s atestem... Ta firma se menuje myslim Trieste.. Skus se tam zeptatt0mmy5 píše:jj taky bych silene chtel:( mam modraska a takovy docerna nebo do tmave modra okinka by se mi libili:( jenze jsou to sileny palky za to:( jsem z Prahy a co mi rikal bracha tak fakt strasliva cena za to:( no jo no..student to ma holt tezky kdyz hlavne se bojim o to aby mi neodesla spojka a tak..
- Prudič
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky nerikam ze bych si je tam dal za ty prachy... Jen sem mu jen napsal za kolik to tak delaj v Praglu, za jak dlouho to je hotovy, atd...nic vic, nic min :D :Drenm píše:Řekl bych že to pro něj bude moc...pro mě je to taky dost...na 205 bych si folie za tolik nedal...Možná kdyby to bylo bezporuchové auto za 200.tis tak jo, ale 205ka... Můj názor
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Linkisek
- 205club je můj domov
Klusí já bych do Piškotka investoval třeba milion...vždyť je to "LEGENDA"...nu i když mě se to říká lehce když mám 98 :oops: ...
Já mám zadní okna na 50% propustnost světla, boční u řidiče a spolujezdce na 75% a na čelním okně mám clonítko-vše metodou pokovení, takže nemám strach ze škrábanců a následného loupání folie ...
Já mám zadní okna na 50% propustnost světla, boční u řidiče a spolujezdce na 75% a na čelním okně mám clonítko-vše metodou pokovení, takže nemám strach ze škrábanců a následného loupání folie ...
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Trvám si na svým, pokud auto není ve 100% stavu tak si tam ty folie ani lepit za ty prachy nenechám, radši si to udělám sám, ale jelikož budou bez atestu tak je můžu mít jen na zadních okýnkách a dokonce jsem se dozvěděl že na zadních pátých dveřích bez atestu být taky nesmí, vždycky jsem si myslel že tam můžu dát třeba neprůsvitnou ale ono ne..kámoš ji musel zezadu strhávat před policií přímo na místě jen kvůli tomu že neměla atest
205ka je jen o penězích, věřte mi že kdybyste měli ten milion jak tady kdosi psal tak 205ku budete používat maximálně na nákupy...
205ka je jen o penězích, věřte mi že kdybyste měli ten milion jak tady kdosi psal tak 205ku budete používat maximálně na nákupy...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
Re: tonovana skla
A co folie s atestem do barvy karoserie??? Třeba červené. Jedná se mě hlavně o boční okénka u 3dveřáku a jen protisluneční clonu na přední a na zadní okno ve stejné barvěMarcell píše:Rikas ze si z prahy? V H. Pocernicich to delaj za 4000,- bez DPH komplet cely auto. Tzn., ze kdybys chtel treba jen zadni sklo a ty zadni bocni, tak te to vyjde levnejc. Delaj to na pockani, na aute, se zarukou a s atestem... Ta firma se menuje myslim Trieste.. Skus se tam zeptatt0mmy5 píše:jj taky bych silene chtel:( mam modraska a takovy docerna nebo do tmave modra okinka by se mi libili:( jenze jsou to sileny palky za to:( jsem z Prahy a co mi rikal bracha tak fakt strasliva cena za to:( no jo no..student to ma holt tezky kdyz hlavne se bojim o to aby mi neodesla spojka a tak..
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: tonovaná skla
k tomu tonovani, nebo foliim:
na prednich bocnich sklech musi byt prostupnost svetla minimalne 75% tj. maximalne 25% zatmaveni. Na barve nezalezi. Samozrejme, ze muze byt i tmavsi, ale pak se firma co to instaluje brani nalepit 8SD a dat atest.
Na zadnich sklech je o uplne burt, muzou bat klidne i nepruhledny, coz nektere pick-up auta maji, protoze tam maji plech :)
Bez atestu na predni skla je to dost problem, nekdy ho policajti pochtivaji a co teprve v Dojclandu, tam se jim to vubec nelibi.
Nalepit folie na bocni skla je celkem v pohode, jen ty trojuhelniky na 5 dv jsou desny. Zadni sklo (5 nebo 3 dv) je trochu horsi, protoze je prohle, ale da se to zvladnout
na prednich bocnich sklech musi byt prostupnost svetla minimalne 75% tj. maximalne 25% zatmaveni. Na barve nezalezi. Samozrejme, ze muze byt i tmavsi, ale pak se firma co to instaluje brani nalepit 8SD a dat atest.
Na zadnich sklech je o uplne burt, muzou bat klidne i nepruhledny, coz nektere pick-up auta maji, protoze tam maji plech :)
Bez atestu na predni skla je to dost problem, nekdy ho policajti pochtivaji a co teprve v Dojclandu, tam se jim to vubec nelibi.
Nalepit folie na bocni skla je celkem v pohode, jen ty trojuhelniky na 5 dv jsou desny. Zadni sklo (5 nebo 3 dv) je trochu horsi, protoze je prohle, ale da se to zvladnout
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: tonovaná skla
nesouhlasím, na zadním okně musíš mít taky atest, není pravda že ho můžeš mít úplně zalepené neprůhledně...nějaká průhlednost je tam daná...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |