Maska na 205

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
franus

Příspěvek od franus »

to Jepik: Nevis nahodou, kdy a kam jsi na P-C foru psal o laminovani? Uz to tam hledam 3. den a porad nic. Nemohl bys to treba tady popsat jeste jednou, nebo udelat clanek, ktery by se pak hodil na stranky? Myslim, ze spoustu lidi by to zajimalo.
Jepík
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Maska

Příspěvek od Jepík »

Pokud jsi to nenašel na P-C tak klikni někde na mojí přezdívku Jepík,odevře se Ti stránka a na ty si klikni zobrazit všechny příspěvky a tam si to někde najdeš.Psal jsem članek i na Tuning forum tam si to najdeš taky tak.Článek bych i napsal ale není kdo by ho sem vložil.Mardovi jsem poslal dost zajimavích článků tabulek a nákresů a ani jedem sem nevložil i když to před pár měsíci slíbil.
Jedině Peugeot 205
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Marek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

Marda je totiz rad kdyz sem stihne kouknout jednou za tyden bouzel moc prace malo casu ted momentalne v praci musim dodelat e-shop v kombnaci s e katalogem prace az nad hlavu......klidne bych to vlozil je to otazka chvilicky ale problem je v tom ze bych to ptreboval v textove podobe pak je to otazka chvilky tabulky zeskenovany cas navic pri zpracovani coz ted vlastne casu moc neni.... ale treba ho v brzke dobe bude vic a pak bych chtel udelat redakcni system pro nase stranky uz mam i navrh...
Odpovědět