tak jsem se dnes informoval a pan by jsi musel najmout nějakého soudního znalca co se vůbec stalo s motorem a to taky není moc levné když auto stálo 15 tisíc a to ještě s nejistým výsledkem.
dále mám malinké obavy kdyby chtěl na mě vytáhnout problém s těma papírama třeba policii, měl by nějakou šanci?
ve smlouvě mám toto:
Kupující prohlašuje, že se podrobně seznámil s technickým stavem tohoto vozidla, nemá žádných námitek a podpisem této smlouvy současně stvrzuje, že automobil spolu s příslušnými doklady převzal.
Kupující bere na vědomí, že se jedná o používaný osobní automobil, čemuž odpovídá jeho stav.
Zároveň tímto bere na vědomí, že změnou vlastníka zaniká pojištění povinného ručení, a že je povinen vozidlo pojistit.
co vím tak max měl taky nějaké oplétačky s gti že mu nechtěly dat evidenčku a gti musel vyhodit že? a ani případná reklamace neprošla od prodávajicího nebo jak to probíhalo maxi? měl jsi potom něco s policajtama?
dále jsem si machýrka našel na fb a je tam pěkná diskuze jak se chová k autům:
dnes téměř po 4 měsících mi umřel můj 6 syn peugoet 205,vzpomínejte na něj v dobrém,zaslouží si to,umřel přirozenou smrtí na špatně zhotovené rozvody :-( vzpomínám s láskou :-D
16 listopad v 10:05 · Zobrazit reakce (17)Skrýt reakce (17)
*
*
8 lidem se to líbí.
*
o
Vítek Kratochvíl :D:D Fagot uz ceka na pole.
16 listopad v 10:06
o
Vojtěch Kalaš ne ten pujde prodat :-P:-D
16 listopad v 10:07
o
Ivča Chalupová-Šipulová Hej ty jsi přenosný hřbitov!!!Co ty s těma autama děláš!!!!
16 listopad v 10:07 · 2 lidemNahrávání...
o
Vítek Kratochvíl Nenee, on je pojizdne vrakoviste skryte v jednom zazracnem nastroji - kalačem!
16 listopad v 10:08
o
Vojtěch Kalaš nic oni sami odcházejí najel jsem s ním poctivých 16 000 km zatim nejvic ...
16 listopad v 10:09
o
Jaroslava Mertová :D,ty jsi kus v...
16 listopad v 10:09
o
Kuba Turčák nééééé musíme mu udělat pohřeb!!!

( xD
16 listopad v 10:14
o
Ondra Tombson Tomančák truchlíme
16 listopad v 10:19
o
Lenka Kuhejdová jo.. byl aji dokonce v Rakousku...
16 listopad v 15:28
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98