pampalini píše:Tomas cerveny: :lol: nemam problem pisat krasne spisovne po slovensky, ale slovencina sa mi velmi nepaci..byvam 3km od ceskych hranic a hovorime tu vsetci cesko-slovensky :lol: ak s tym mas problem, tak s tym ti nepomozem :lol: neboj niesom zaden negramota, pisem to tak schvalne...
jo a v tom predchadzajucom prispevku je iba jedna chyba, ale nechcelo sa mi to uz opravovat..ty si ich tam nasiel viac? :lol:
Ano tak tím je mě to osvětleno pokud je to směs Slovenštiny a Češtiny z pomezí v hovorovém dialektu tak to všechno vysvětluje a přijmy mou hlubokou a upřímnou omluvu
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
pampalini píše:Tomas cerveny: :lol: nemam problem pisat krasne spisovne po slovensky, ale slovencina sa mi velmi nepaci..byvam 3km od ceskych hranic a hovorime tu vsetci cesko-slovensky :lol: ak s tym mas problem, tak s tym ti nepomozem :lol: neboj niesom zaden negramota, pisem to tak schvalne...
jo a v tom predchadzajucom prispevku je iba jedna chyba, ale nechcelo sa mi to uz opravovat..ty si ich tam nasiel viac? :lol:
Ano tak tím je mě to osvětleno pokud je to směs Slovenštiny a Češtiny z pomezí v hovorovém dialektu tak to všechno vysvětluje a přijmy mou hlubokou a upřímnou omluvu
od brzd, cez pneu az ku gramatike a dostaneme sa az k sexu
od brzd, cez pneu az ku gramatike a dostaneme sa az k sexu
Ne ne, vždycko to skončí u h*jzlu nebo u ho*en... To je věčné a nekonečné téma...
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
pampalini píše:TomGTI: to ze vypadas jak sebestovej kamarat "Mach" mi nevadi, ale ze sa tu povisujes a myslis si ze si zjedol vsetku mudrost sveta a si neomylny mna uz docela toci :lol:
Pokud jsi došel až tady,tak s tebou nemám o čem mluvit,takovouhle narážku bych čekal od desetiletého dítětě.No ale jak myslíš.Moudrost a neomyslnost?Když myslíš a že tě to točí tak to je jen tvůj boj.
TomGTI: zadny boj, mam ta na salame..
len mi nejde do hlavy proc sem pro teba vylyzany ci vymasteny ci co..kur** mne pitchujes, gordymu pitchujes...musis byt hodne oblubeny v spolocnosti
Pampalino:obrázek o tobě jsem si udělal už dávno,když jsi tady začal "čarovat" tak se laskavě první zamysli nad sebou jak jsi oblíbený ty a pak se starej o druhé,tímto jsi mě v tom jen utvrdil.A věta že jsi viděl v nějákem dokumentu že auto na užších pneu zastaví dříve než na širších tak ta mě fakt dostává,pořád dokola tady říkám že to není pravda a ty si pořád jedeš podle sebe,tudíž mimo,myslel jsem že i když to napsali i jiní členové takže to pochopíš,zřejmě se tak nestalo,škoda.
O Gordym víš kulové tak nad tím prosímtě nepřemýšlej.
Zdravím.
Nechci tady začínat zas diskuzi, jestli zastaví dřív nebo ne, ale chci se zeptat jestli mi na těhlice z 88kW půjdou třmeny z 306 HDI značky Lucas.
Díky
Pažout 205 1.9 Rallye - MI16 :)
VW Passat Variant B5,5 2,5 V6 TDI4motion - Prodáno
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Octavia II 2.0FSi 4x4 LaK
Ford Transit Sněhurva