HoRSiK píše:no tak jsem prave dojel domu z Brna, byl jsem na ohnostroju, ovsem posledni 2 kilaky k baraku jsem musel jit PESKY , prasklo mi spojkovy lanko
pokud mas všechny sinchrony OK tak to jde i bez spojky ... ale musiš mit hodně velký cit na plynu .... je to jenom o vyrovnávání otáček ;) ... zkoušel jsem to u sebe (trenoval jsem pro připad ze se mi stane neco podobného) a de to .. sice občas maš pocit ze převodovka vyskočí a naliská ti ... ale de :) chce to cit v noze a parádní souhru ruky :)
nebo to jde taky tak, že tam dáš za 2 a nastartuješ, jedeš sice 30 ale nemusíš kur** převodovku a gti by možná vzalo i trojku, takhle sem to udělal na 1.1
s dvojkou jsem to zkousel ale kdyz chytl motor a pridal jsem trosku plyn tak to hned zdechlo...
edit: a nechtel jsem to trapit tak jsem to nakonec asi kilak tlacil a dostal sem to na parkoviste na kraji mesta
olomoučáci, nechce dneska skočit do Metro clubu? vezu tam kamoše co tam dnes budou hrát, tak třeba můžem pokecat :) budu tam až tak do 1-2 hodin ráno a najít mě myslím nebude problém :)
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
WoMec píše:sakra někam jsem si založil přední mlhovky a ted nevim kam ... nevíte kde by mohly být ?
JJ Wome vim to presne, mas je ve treti polici od spoda uprostred. Je tam takova krabice a v ni jsou.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
vinorak píše:nebo to jde taky tak, že tam dáš za 2 a nastartuješ, jedeš sice 30 ale nemusíš kur** převodovku a gti by možná vzalo i trojku, takhle sem to udělal na 1.1
švárovi prasklo lanko, a dojel přez Liberec až do Trutnova... uplně v pohodě přez 100km beze spojky
WoMec píše:tyjo koukali jste už nekdo na novou 3008 ??? me se tohle SUV od Peugeotu náramě zalíbílo :)
před týdnem stála na dvoře u souseda a me se to osobne moc nelíbí
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Videl jsem ji nekolikrat na zivo a pres okynko i zevnitr. Moc pekny boban , ja jsem teda ulitly na sedany.. ale ten Pug je moc pekny . Jen do centra mesta je to celkem nevhodne vozitko.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa