pokec o článcích zde
Moderátor: rada
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o článcích zde
Yes ! Uz se tesim na ten test , uz aby byl vikend, zjistil par novych informaci a tesim se na lepivost zavodnich Pirelli
Obecne vzato, ty velke brzdy se vejdou pod vsechny kola znacky speedline. Pod jine by se dalo rict, ze nepasuji, pri projizdeni zahranicnich for, jsem se v podstate s jinou kombinaci ani nesetkal...... Jeste bych dodal, ze pouziti kotoucu o prumeru 266mm (pouzivali se treba na saxech v saxo cupu) je asi tak nejlepsi kompromis pro bezne "civilni" jezdeni, i diky tomu, ze je mozne pouzit napr. 14" zimni kola.
A jeste bych se rad zeptal toma, jestli nepozoroval, ze by se mu snizila akcelerace po namontovani velkych brzd?
A jeste bych se rad zeptal toma, jestli nepozoroval, ze by se mu snizila akcelerace po namontovani velkych brzd?
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Franus:to ti bohužel nedokážu říct protože současně z velkýma brzdama tam šla jiná jednotka a auto letí jako z praku,takže nemůžu porovnat,auto jede lepší než jelo i s velkýma brzdama :lol:
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasne ..... do obchodu na bagety !vincent píše:ty snim jezdis jako partak
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Takže proběhl krátký test auta,tímto prosím Marka alias maRas který se účastnil jako nestranná osoba o zdělení svých pocitů ohledně brzd,výkonu auta a nevím ještě čeho :lol:
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to trochu shrnu .....
Motor : Jede moc pekne, samozrejme se musi hodne tocit, jeste bude probihat nejake doladeni, tak snad to bude jen k lepsimu.
Prevodovka : Na muj vkus velmi kratka jednicka ( jak pulky v nakladaku , zkratka motor se velmi rychle vytoci, zacnou prohrabovat kola a je cas ihned zaradit ), dvojka a dalsi kvalty velmi dobre odstupnovany, urcite dobra volba na disciplinu slalom, vrchy, rally, avsak na okruhy nevim, nevim.
Podvozek : Tlumice KONI ( po urcite repasi ) vypadaji, ze funguji na 1 . Pruziny Inter Alloy, tady tak trochu odbocim. No, kdyz uz po nejake dobe Tomovi prisli, tak jsem byl na ne zvedavy, jelikoz uz dlouho o tehle alternative premyslim ( jako komplet podvozek ), ale kdyz jsem je videl poprve na vlastni bulvy, tak jsem byl jaksi v rozpacich, zadne progresivni vinuti, jak prodejce uvadi. Vypadaly stejne jako seriove, pouze byly cervene, a kdyz jsem je stlacoval, tak mi pripadaly jako seriove Opravdu prvni dojem velmi zvlastni, ale opak byl pravdou, po instalaci pruzin auto spadlo zase o neco niz a zase o trosku ztvrdlo Pokud se jeste vyresi stabik, tak bude ve predu podvozek velmi dobry ( Hodne muziky, za relativne malo penez ) Zadni naprava je seriova, proti predku celkem vysoka.
Brzdy : Pro me jednoznacne velke prekvapeni, vubec jsem necekal, ze to pujde tak dobre poznat, brzdi to opravdu lip, ale to jeste nejsou uplne sedle desky, brzdi to vlastne jen na pulku koutouce :oops:, takze to chce jeste trochu sjet to oblozeni, aby to poradne na sebe padlo. Dale se uvidi jestli to neni na skodu, jelikoz to brzdi tak, ze se prizvedava zadek ( zadek se odlehcuje ), auto se tak muze stat velmi snadno pretacivym ( nic noveho u 205 ).... v praxi, na trati se uvidi
Pneumatiky : Pirellky, tvrda smes, takze zahrivani probihalo tak, ze se trochu klickovalo. Tom sedel v nove sedacce Bimarco ( tim se taky trochu otestovala :lol: ), avsak ja jsem sedel v seriove sedacce, a tak jsem v te male "motokare" lital jak cigan v hospode . Po mensim zahrati fungovali pekne, ale myslim si, ze je jeste co zahrivat, aby to jeste lepe fungovalo.
Nakonec jsem z auta celkem prekvapen, takze jsem zvedavy na zavody !
Kua, jsem se cosi rozkecal :lol: Doufam, ze se po te "kritice" jeste se mnou bude Tom bavit
Motor : Jede moc pekne, samozrejme se musi hodne tocit, jeste bude probihat nejake doladeni, tak snad to bude jen k lepsimu.
Prevodovka : Na muj vkus velmi kratka jednicka ( jak pulky v nakladaku , zkratka motor se velmi rychle vytoci, zacnou prohrabovat kola a je cas ihned zaradit ), dvojka a dalsi kvalty velmi dobre odstupnovany, urcite dobra volba na disciplinu slalom, vrchy, rally, avsak na okruhy nevim, nevim.
Podvozek : Tlumice KONI ( po urcite repasi ) vypadaji, ze funguji na 1 . Pruziny Inter Alloy, tady tak trochu odbocim. No, kdyz uz po nejake dobe Tomovi prisli, tak jsem byl na ne zvedavy, jelikoz uz dlouho o tehle alternative premyslim ( jako komplet podvozek ), ale kdyz jsem je videl poprve na vlastni bulvy, tak jsem byl jaksi v rozpacich, zadne progresivni vinuti, jak prodejce uvadi. Vypadaly stejne jako seriove, pouze byly cervene, a kdyz jsem je stlacoval, tak mi pripadaly jako seriove Opravdu prvni dojem velmi zvlastni, ale opak byl pravdou, po instalaci pruzin auto spadlo zase o neco niz a zase o trosku ztvrdlo Pokud se jeste vyresi stabik, tak bude ve predu podvozek velmi dobry ( Hodne muziky, za relativne malo penez ) Zadni naprava je seriova, proti predku celkem vysoka.
Brzdy : Pro me jednoznacne velke prekvapeni, vubec jsem necekal, ze to pujde tak dobre poznat, brzdi to opravdu lip, ale to jeste nejsou uplne sedle desky, brzdi to vlastne jen na pulku koutouce :oops:, takze to chce jeste trochu sjet to oblozeni, aby to poradne na sebe padlo. Dale se uvidi jestli to neni na skodu, jelikoz to brzdi tak, ze se prizvedava zadek ( zadek se odlehcuje ), auto se tak muze stat velmi snadno pretacivym ( nic noveho u 205 ).... v praxi, na trati se uvidi
Pneumatiky : Pirellky, tvrda smes, takze zahrivani probihalo tak, ze se trochu klickovalo. Tom sedel v nove sedacce Bimarco ( tim se taky trochu otestovala :lol: ), avsak ja jsem sedel v seriove sedacce, a tak jsem v te male "motokare" lital jak cigan v hospode . Po mensim zahrati fungovali pekne, ale myslim si, ze je jeste co zahrivat, aby to jeste lepe fungovalo.
Nakonec jsem z auta celkem prekvapen, takze jsem zvedavy na zavody !
Kua, jsem se cosi rozkecal :lol: Doufam, ze se po te "kritice" jeste se mnou bude Tom bavit
-
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tohle bych mohl cist vecne.....jak to poslouchaa atd..moc pekny preju hodne zdaru se vsema inovacema hlavne s tou sedackou bacha na hemeroidy
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to zas zatrhl...Jde jen čistě o přehlednost...prosím tedy ať tohle rovnou hodíte do topicu toho auta kterého se to týká, protože zde se to ztratí..já vám to poodemykám a překopírujte tam tohle povídání ať to máte pohromadě, je to fakt čtivé a zajímavé, ale tady je toho škoda...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to tam dopsal liny admine
btw: cumis co, jak jsem to udelal
VTS powa
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
mě se to nechtělo, od čeho jsem zvolil moderátory, žejo Ale jinak vím jak na to...Hasis píše:Tak jsem to tam dopsal liny admine
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
TOMGTI: na zadním okně si nech místo na samolepku našeho clubu když už budeš tak slavnej OK? Držím palce aby ti ten časák vyšel
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Vítám dalšího gutmanna, díky za fotky
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Gutmanne: to je ta 205ka z chropyne? Podle vseho to vypada, ze jo. Od gutmanna to ma jen ten bodykit, nebo i neco dalsiho napr. motor?