Na konci roku 2011 jsem skončil práci v Autokseftu a začal dělat u tatíka. Jak to tak bývá, otec se synem se v práci nesnesou a dnešním dnes jsem zde oficielně skončil.
Práci mám ale sehnanou, v pátek jdu podepsat smlouvu na pozici přijímacího technika do Volva v Pardubicích a nástup by měl být od prvního srpna.
Volvo teď vlastní Číňani a jejich sesterskou značku Land Rover pro změnu Indové
Jsou to sice super luxusní vozy s neskutečnou životností ale nejsou to Peugeoty. To jsou sice ne příliš spolehlivé plečky za pár korun, ale mám je rád :-)
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
mluvím hlavně o designu těch aut. severská hranatost se mi líbí a přijde mi nadčasovější, než ten korejský styl, co kromě němců razí ostatní automobilky. porovnávat spolehlivost nemá moc cenu. volvo se montuje pořád ve švédsku a tam je trochu jiná morálka, než někde v rumunsku, nebo kde se peugeoty vlastně teď kompletují
za starého peugeota bych dal ruku do ohně, nic z produkce po roce 2000 bych nechtěl ani zadarmo, holt prostě asi nejsem srdcař
Dizajn u volva je hezkej????Píchač kam jsi dal voči
Když jsme se rozhodovali co za auto tak se nám moc zalíbila XC90 což se rázem změnilo po ohlédnutí interiéru,připadá mě že zaspali dobu o pár desítek let a o spolehlivosti jsem taky nic moc dobrýho neslyšel ptal jsem se jen na ten model co jsme psal.
Jinak je uplně jedno jakej novej krám si koupíš,všecko stojí za .......
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
jak píše Kenny.Pichyho omlouvá nezkušenost s Volvem. Interier hnus. Nekvalitni material (vržou plasty) a spolehlivost dnešního Volva nic moc. Naopak Pug se zvedá.
hoši, tak to sorry, tak bohaté zkušenosti se severskými auty jako vy samozřejmě nemám. do interiéru XC90 se mi snad jednou poštěstí taky nahlédnout a snad mi pak bude jednou pro vždy jasno, kde je kvalita
to muzu potvrdit...par dni jsem mel tu cest jezdit v xc90 a nebyl jsem nadseny...plast vsude, vrze to hlavne ve dverich ...to moje berlingo po 14 letech je na tom lip akora motor byl v klidu 3,2 benzin sice automat ale cosi to jelo....ale zadna divocina to nebyla, za ty prachy, tezke, nudne, zrave prase,
my měli v práci od XC60 ,XC90, V70 a S80 a za ty prachy žádná slava! To asi budeš muset Pichy vyzkoušet sám. Jako koupit si třeba tu XC90 za ten balík paněz a on ti pak vrže interiér to se na mě nezlob.