Význam písmen ve značení 205tek (grd, gti, xs...)
nebo cokoliv co by mohlo být na hlavní stránce
no zrovna u 120 v knížce píšou žeCrack píše:GTi-Gran Turismo injection
XS a XRD neznamená nic(jen to d jak odiesel),to to jen označení výbavy jako třeba u clia 1,2ky je RT,škoda 120 LS,LX....
No a co by jsi o ní chtěl vědět?Litá kola pouze pro tuto verzy,dva typy barev,černozelená metalíza,nebo béžová metalíza,posilovač řízení,motor 1.9 88kW,celokožené sedačky,ve dveřích dřevěná lišta a podobně,zbytek standartní výbava GTi.Pegy píše:Jojo je to celkem dobrý.Akorát mě štve,že tam je zrovna verze GENTRY škrtnutá.To mě štve chtěl jsem si o ní přečíst něco víc.Našel jsem pár věcí na auto.cz.Nejvíc mě zajímá včem se liší ta moje od originálu
vinorak přesně jak říkáš 75Kw a bubnové brzdy na zadkuvinorak píše:a taky možnost automatické převodovky a co sem viděl tak vzadu bubny a motor 1.9 75kw
když pominu ten automat, tak gentry je vlastně taková luxusnější verze modelu rallye .-)Hroche píše:vinorak přesně jak říkáš 75Kw a bubnové brzdy na zadkuvinorak píše:a taky možnost automatické převodovky a co sem viděl tak vzadu bubny a motor 1.9 75kw
ja bych spis rekl gtipichy píše:když pominu ten automat, tak gentry je vlastně taková luxusnější verze modelu rallye .-)Hroche píše:vinorak přesně jak říkáš 75Kw a bubnové brzdy na zadkuvinorak píše:a taky možnost automatické převodovky a co sem viděl tak vzadu bubny a motor 1.9 75kw
gti jsou 1.9 s výkonem 75kw a bubnama na zadku?Hasis píše:ja bych spis rekl gti