jasan, já se bavím jak by se toi dalo udělat na naše luxuswageny :Drenm píše:tak to ne, já se bavím o elektromagnetu, focus to má na zadních dvércách - dveře nadskočí a ty je otevřeš...hugo boss píše:nevim teda jestli ti vytlačí dveře, ale spíš je to motorek (něco jako u centrálu) kterýmu když dáš signál tak otevře dveře, musíš mít dobrou těsnící gumu která ti to odskočí ze zámku
3 dvere
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
No tak to jsi neviděl ty moje.Ale je fakt že na tom autě nejsou puvodní takže budou bez pozinku.Z venčí ok,ale kolem těch výtokovejch kanálků sežraný na šrot.renm píše:no je pravda že zadní dveře jsem na 205 shnilé taky neviděl...ale takové felicie jsou o něčem jiným :lol:Hanz píše:muze se stat ja sem se s tim jeste nesetkal (:
Jedině Peugeot 205
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
pokud máte v autě centrál, tak náklady na ten odskok jsou 0 kč.
jsem na to požil motorek centrálu, připojil ho na spínač, stisku spínač, ten pohne pákou na zámku a kufr je otevřen. ani nemusí odskočit, prostě jak zámek odcvakne tak už jde otevřít.
si to zkuste se zámkem, jen zmáčkněte to tlačítko v zámku a až pak zvedněte kufr a uvidíte že to půjde otevřít.
jsem na to požil motorek centrálu, připojil ho na spínač, stisku spínač, ten pohne pákou na zámku a kufr je otevřen. ani nemusí odskočit, prostě jak zámek odcvakne tak už jde otevřít.
si to zkuste se zámkem, jen zmáčkněte to tlačítko v zámku a až pak zvedněte kufr a uvidíte že to půjde otevřít.
Re: 3 dvere
Když se zbavim plastu a chci to mít čistý kam narvu zámek, nebo se daj sehnat dveře už udělaný??? Jo a prosim vás jak se zbavim těch dvou pruhů vzadu po stranách, šlo by to zakytovat?? dík
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
No, tak cenťák kytu bych na to asi nedaval :) Ja osobne bych to asi zavaril, zbrousil, zakytoval, nalakoval :)rufus píše: Jo a prosim vás jak se zbavim těch dvou pruhů vzadu po stranách, šlo by to zakytovat?? dík
když už chceš použít kyt tak ten se skelnými vláknyMarcell píše:No, tak cenťák kytu bych na to asi nedaval :) Ja osobne bych to asi zavaril, zbrousil, zakytoval, nalakoval :)rufus píše: Jo a prosim vás jak se zbavim těch dvou pruhů vzadu po stranách, šlo by to zakytovat?? dík
já osobně bych to ale zavařil
taky sem o tom uvažoval zavařit to a pak překytnout. díky za názory, nějak to zpíchnu
tak stacila by zakytovat akorat ten prolis ne?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.