no tak to bych teda potkat nechtělWoMec píše:to neni ono .. je to normalne xenonový kit který koupíš všude ... ;)Hanz píše:mas priplatkovou verzi, kde jsou xenony.

no tak to bych teda potkat nechtělWoMec píše:to neni ono .. je to normalne xenonový kit který koupíš všude ... ;)Hanz píše:mas priplatkovou verzi, kde jsou xenony.
jak je to teda s dodatečným schválením xenonů ??? jde to nebo ne ?vinorak píše:no tak to bych teda potkat nechtělWoMec píše:to neni ono .. je to normalne xenonový kit který koupíš všude ... ;)Hanz píše:mas priplatkovou verzi, kde jsou xenony.protože čirá optika s dodělanym xenonem oslňuje tak 2x víc než nečirá. Prostě buď čočky nebo nečirou optiku
Tak treba kamarad ze salonu Alfy rikal, ze xenonove sady zakaznikum prodavaji, ale nesmi jim je montovatWoMec píše: jak je to teda s dodatečným schválením xenonů ??? jde to nebo ne ?
no to zhruba jsem věděl taky, ale co mi nejde do hlavy je ta kamosova fabka. automatické sklápění to nemá ale přesto mu to na technické prošlo a dokonce mu i napsali papír že o tech xenonech ví, a že s nima souhlasí ... tak nevim no ..asi se na to vykašlu a prostě je tam namontuju ... a bude :DGordy píše:Hele my jsem o tom diskutovali s kolegou v práci a oficielně nesmíš xenonovou výbojku dát do auta,které nemá automatické naklápění světel vzhledem k zatížení vozu.
Když budeš tedy mít ošetřeno aby se tak dělo,což si nejsem jist jak přesně udělat,trak by jsi i snad na nějakým úřadu moh o schválení požádat.
stačí že sem je minule dráždil s kolamaHanz píše:a myslite, ze vas za to budou jebat? zkusim se zeptat kluku na stk, podle me by to nemel byt takovy problem
bohužel u mě neHanz píše:mno to je fakt, nez se tam s blbcema dohadovat... ale dyt 14 jsou jeste povoleny ne?
taky mám jenom 13'' .. je jeste k tomu jenom 165/70vinorak píše:bohužel u mě neHanz píše:mno to je fakt, nez se tam s blbcema dohadovat... ale dyt 14 jsou jeste povoleny ne?pouze 13
jenom gti a nějaký limit edice jako třeba winner mají povolený 14
oficialne to povoleny neni ... a kdyz te s tim stopnou benga tak je to individualni ... nekteri to nechaj .. nekteri to resej ...shorty_20 píše:tak co je to povoleny ty bi xenony nebo ne??taky bch o ne mel zajem si je koupit
vinorak píše:bohužel u mě neHanz píše:mno to je fakt, nez se tam s blbcema dohadovat... ale dyt 14 jsou jeste povoleny ne?pouze 13
jenom gti a nějaký limit edice jako třeba winner mají povolený 14