Kotouče a destičky

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Re: Kotouče a destičky

Příspěvek od Milhaus »

Phate píše:Teď jsem byl u mechanika, shodli jsme se na tom, že budu potřebovat nový kotouče a destičky... :cry: Tak sem se ho ptal, jaký by mi doporučil za rozumnej peníz. Řekl, že bere ATE jak pro sebe, tak i do dílny na opravy už hodně dlouho a že je s nima maximálně spokojenej. Tak jsem mu řek, ať mi je teda objedná a spočítali jsme to cca na 3000 i s prací...
To já jen pro linkiska další názor, teď pro změnu od mechanika...
mám dojem že linkisek tam nechce ty tradiční...že chce něco většího a lepčího a účinějšího :up:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Phate
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1988
Skutečné jméno: David

Re: Kotouče a destičky

Příspěvek od Phate »

renm píše:
Phate píše:Teď jsem byl u mechanika, shodli jsme se na tom, že budu potřebovat nový kotouče a destičky... :cry: Tak sem se ho ptal, jaký by mi doporučil za rozumnej peníz. Řekl, že bere ATE jak pro sebe, tak i do dílny na opravy už hodně dlouho a že je s nima maximálně spokojenej. Tak jsem mu řek, ať mi je teda objedná a spočítali jsme to cca na 3000 i s prací...
To já jen pro linkiska další názor, teď pro změnu od mechanika...
mám dojem že linkisek tam nechce ty tradiční...že chce něco většího a lepčího a účinějšího :up:
Přečti si jeho první příspěvek... Myslim, že chtěl všechny názory a podle toho se pak rozhodnout...
ObrázekPeugeot :205: 1,8 XRD
Obrázek
ObrázekSuzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Odpovědět