Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Re: Nutnost prihlaseni pro sekci BAZAR

Příspěvek od TomGTI »

No jak může být hlavní stránka o technice,když potom bude chtít někdo něco napsat,zeptat se,poradit,popsat,domluvit se atd. když to bude na hlavní stránce kde nebudu moc dál rozvíjet toto téma?

Pokec je pokec,tuning je tuning a servis je servis.A podle toho by měla vypadat "debata",příspěvky a témata.Takkhle to vidím já.

A věco ohledně techniky nějáké hlubší bych zavedl do sekce ZÁVODY.Renm to trochu přejmenuje a nebude se to menovat závody ale třeba "TECHNIKA PRO POKROČILEJŠÍ+DÍLY A RADY KOLEM ZÁVODNÍCH VĚCÍ" :smich:KOHO TO BUDE ZAJÍMAT TAHLE PROBLEMATIKA BUDEM ŘEŠIT TAM.Takže již předem děkuji moderátorům a adminům za tuto změnu,neboť sekce závody je pro velice malou skupinečku :hlazeni:
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

TomGTI píše:No jak může být hlavní stránka o technice,když potom bude chtít někdo něco napsat,zeptat se,poradit,popsat,domluvit se atd. když to bude na hlavní stránce kde nebudu moc dál rozvíjet toto téma?
A proč by nemohla být o technice? A když jak píšeš se bude chtít zeptat tak příjde na forum ale není to o tom že tady na foru bude studovat jak vyměnit světla ze starého modelu na nový když to pro něj bude už komplet sepsaný na stránkách... Od toho je to "Diskuzní forum pro členy Peugeot 205 clubu" a to tohle forum plní na 100%. Nebo ne?
TomGTI píše:Pokec je pokec,tuning je tuning a servis je servis.A podle toho by měla vypadat "debata",příspěvky a témata.Takkhle to vidím já.
Ano, ale forum je o lidech a ti si sami určují jakým směrem se forum ubírá...Pokud sem někdo chodí jen nadávat jak je tu všechno na hovno tak tomu asi moc nepomůže co? :bla:

Jo a Tome, tyhle odpovědi nebyly mířeny zrovna proti tobě...Jseš jeden z mála kteří se dělí o to co umí a ví... ;-)
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Špatně jsme se pochopily jasně na hlavní stránce může být návod "Jak na to" ale hlavní diskuze o technické stránce věci musí být na forum aby bylo možno "flexibilně" reagovat a rozvíjet příspěvky a dotazy+odpovědi
Odpovědět