Mildo asi s tim budes muset neco delat, treba se naucit cizi jazyk . A nebo ustanovime obecniho kluboveho prekladace, takovy jazykospytec jako je Monsineur pichy treba
Poky: Bude gulasek? Ja mam zvirata moc rad, ale kdyz uz do dopadne hodne spatne, tak alespon at je z neho nejaky uzitek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Kua synci, dneska mi konecne svazali diplomku (chtel sem to nechat svazat uz ve ctvrtek, ale meli 2 dny dovolenou ) a zitra jsem ji chtel odvezt na otocku do Brna... ale kua, ted v 19h mi zavreli koridor Svinov-Polanka a pritom Odra jeste nekulminovala. Bych si dojel na vlak do Studenky, ale kua Becva ma zitra kulminovat v Prerove a nerad bych tam zustal : /.
Zas nebudu mit klid a budu cekat nez to tam zavezu, kua uz me to se*e, v patek uz sem to mohl mit odevzdane.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Panove mame tu nejakeho strojara? potreboval by som odpovede na 2 otazky
1: postupy pri rucnom spracovani kovov
2: nove technologie zvarania
Uz mi chybaju len tie a DU dokoncena Google sa nejak nechyta
Naposledy upravil(a) Lubec dne 18 kvě 2010 20:26, celkem upraveno 1 x.
Tig je svařování elektrickym obloukem neodtavujicíse elektrodou v inertnim plinu, Mig mag je svařování elektrickym obloukem odtavující se elektrodou v aktivnim plinu.
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw