To ma beztak hlavu ven ze stresniho oknaIce.Cold píše:jako ja nvm v Peugeotu jsem to nezkousel ale v BMW.. tam si to radsi davame na zadni sedacce.. ty predni by byla skoda..Ani nvm jak si to predstavit na predni sedacce
nvm ale ja jsem dostal krece do nohy i na zadni sedacce... nic prijemnyhoMarcell píše:Ve predu...Ispirace by byla, ale ty krece v nohach (po chvili) za to nestojej.
Nemluve o moznosti poniceni bocniho vedni.
Ale vzadu....sklopeny sedacky....to uz se da....
ja stresni okno nemam tak asi nic..Mitja píše:To ma beztak hlavu ven ze stresniho oknaIce.Cold píše:jako ja nvm v Peugeotu jsem to nezkousel ale v BMW.. tam si to radsi davame na zadni sedacce.. ty predni by byla skoda..Ani nvm jak si to predstavit na predni sedacce
Trocha adrenalinu nikdy nezaskodiHasis píše:to jste tak zoufali, ze musite jeste porad mrskat v aute? ja tydle veci delal ze zacatku, kdyz jeste nebylo kde a nevodil sem si prituli domu
Sem si ted diky tomu vzpomnel na kamarada, ktery na prvni schuzce polozil slecnu v mrazu, na letisti v Mosnove na zadnich sedackach Favorita, pujceneho od jeho babickyHasis píše:to jste tak zoufali, ze musite jeste porad mrskat v aute? ja tydle veci delal ze zacatku, kdyz jeste nebylo kde a nevodil sem si prituli domu
ale zas potom nemusis zapinat topeni..Hasis píše:jojo v zime to je maras, nez ty hadry ze sebe zkopes a pak ta zima pritom
Ice.Cold píše:ale zas potom nemusis zapinat topeni..Hasis píše:jojo v zime to je maras, nez ty hadry ze sebe zkopes a pak ta zima pritom
Prave ze doma to je pak nuda (po naky dobe vystridas vsechny mistnosti, stoly, gauce atd)Hasis píše:to jste tak zoufali, ze musite jeste porad mrskat v aute? ja tydle veci delal ze zacatku, kdyz jeste nebylo kde a nevodil sem si prituli domu