kam jinam s ni kdyz mi rozkrapla listu na narazniku kam se to da pridelat....
kola uz ve stribrny byly...nobe stribrny, proste v alu barve a vypadalo to naprosto strasne proto sem je striknul...stejne sou jen na zimu a pudou tam na leto jiny...
praveze nvm sem na vazkach jestli ty cerny nebo stribrny..(svetla)
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanz píše:kam jinam s ni kdyz mi rozkrapla listu na narazniku kam se to da pridelat....
kola uz ve stribrny byly...nobe stribrny, proste v alu barve a vypadalo to naprosto strasne proto sem je striknul...stejne sou jen na zimu a pudou tam na leto jiny...
praveze nvm sem na vazkach jestli ty cerny nebo stribrny..(svetla)
alu barvu ne, chce to vybrat nějakou pěknou stříbrnou, ta hliníková stříbrná se mi taky nelíbí, mám tím taky stříklý kola a půjde to do jiné barvy, rozmýšlím mezi černobílou a černostříbrnou...U tebe přichází v úvahu stříbrná nebo stříbrnočerná - teď to vypadá jak plecháče...když už černé kola tak musí být pěkný tvar - čili ty drahé jsou hezké i v černé ale obyč alu když nasříkáš černě tak v nich zabiješ i tu poslední krásu která v nich ještě kouskem byla......
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
tak ja sem vyjimka koukam na mejla kazdej den.no hele tak ja ji preposlu ten mejl a ona se na to mrkne a rekne mi,ale musim rict ty fotky co sou tam tak ty sou libovy fakt,ze jo