no fotku mám jenom tu zkušební z garáže, ještě nepřišli podložky.Hasis píše:nahod foto, to bude lepsi:)
já je asi nechám v origo, ale zajímal mě váš názor. Nechce někdo zkusit VT na tý fotce jak by to vypadala?
no fotku mám jenom tu zkušební z garáže, ještě nepřišli podložky.Hasis píše:nahod foto, to bude lepsi:)
já to říkal hnedrenm píše:Jsem pro barvy griffe, tak jak maj být, ta kombinace je prostě super
na origo kolech určitě ale v tomhle případu bych nechal kola v origo stříbrnépichy píše:já to říkal hnedrenm píše:Jsem pro barvy griffe, tak jak maj být, ta kombinace je prostě super
rozhoduj srdcem, když miluješ není co řešit....vinorak píše:já se nemůžu vůbec rozhodnout
no právě, chci aby to bylo griffe, ale zároveň bych to rád změnilrenm píše:rozhoduj srdcem, když miluješ není co řešit....vinorak píše:já se nemůžu vůbec rozhodnout
naslouchej vnitřní hlasy...
....griffe....griffe........barvy griffe......... ..griffe..........barvy griffe....................griffe......griffe......barvy griffe.....
To jen tak někdo nemá - a o tom to auto je - exkluzivita...exkluzivní auto si žádá exkluzivní barvu kol, ne nějakou fádní...stříbrnou
Chtěl jsi napsat spíš tohle:pampalini píše:http://www.speedlinecorse.co.uk/