tak tady ještě dávám foto interieru po prvnim majitely....některé věci půdou rychle předělat pač se mi nelíběj ale něco je zase docela pěkný....jak se to páčí vám
driver píše:tak tady ještě dávám foto interieru po prvnim majitely....některé věci půdou rychle předělat pač se mi nelíběj ale něco je zase docela pěkný....jak se to páčí vám
Krom toho že se fotky nezobrazují to vkládáš do naprosto špatné sekce.
Od tohoto slouží buď členové,nebo showroom.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
vzdit rikam no musim to nejak poupravit no.....treba ten lvicek na kasliku se mi libi ale zbytek jako nic moc....ale nastesti to je vetsinou nejaka samolepka takze se to da postrhavat.
driver píše:vzdit rikam no musim to nejak poupravit no.....treba ten lvicek na kasliku se mi libi ale zbytek jako nic moc....ale nastesti to je vetsinou nejaka samolepka takze se to da postrhavat.
začni sundáním těch potahů a výměnou hlavice řadičky. jinak ta kombinace šedo-červená není zase tak hrozná, ale je fakt, že krapet decentnější by to být mohlo.
taky si myslim ze je to ve spatnym okenku :-) jinak kdyz das tu cervenou pryc bude to pekne
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
Jak uz zde bylo rececno, je to preplacane. Te cerven uz je tam moooc.
Vzdyt sis to mohl udelat najak podobne, jako na obrazku.
Přílohy
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Bartik333 píše:Jak uz zde bylo rececno, je to preplacane. Te cerven uz je tam moooc.
slepysi:) psal, ze to jsou fotky po prvnim majiteli
Aha, tak to se omlouvam.
Omluvuju se ti chlape.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Bartik333 píše:Jak uz zde bylo rececno, je to preplacane. Te cerven uz je tam moooc.
slepysi:) psal, ze to jsou fotky po prvnim majiteli
Aha, tak to se omlouvam.
Omluvuju se ti chlape.
to je vporadku..... jako dam toho pryc celkem dost...jen jsem vam chtel ukazat jak daleko saha lidska faktazie a jakej muze bejt prisernej vkus....je to vtomto tematu jelikoz cele tema se jedna o mim autu a tak ukazuju co jsem nakonec koupil. je jasne ze po upravach az budu ukazovat foto tak si vytvorim svuj topic nekde pryc.
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR