ne, zamyslete se.... Srnka, zajíc - sedí, stojí kousek od cesty a najednou jim začne pískat v uších a vyplaší se...co dokáže vyplašená zvěř asi odhadnout nikdo nedokáže...kterým směrem bude utíkat...nedej bože když má přes cestu lesík, pak počítejte že to veme přez cestu
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
ne, zamyslete se.... Srnka, zajíc - sedí, stojí kousek od cesty a najednou jim začne pískat v uších a vyplaší se...co dokáže vyplašená zvěř asi odhadnout nikdo nedokáže...kterým směrem bude utíkat...nedej bože když má přes cestu lesík, pak počítejte že to veme přez cestu
Nechci vam do toho kecat, ale tyhle kousky plastu prd pomahaji. Jezdil jsem minuly leto taxikem na kterym to bylo a prdy vody to pomohlo. Sejmul jsem dosti zviratek a hodne zvirat jsem se lekl. Tohle na auto proste nepatri.
Ps: u nas se tomu rika Batmanky.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Jepík, když chce, tak umí a stíhá - viz můj spoiler, který měl za cca 3 týdny i s kopytem udělanej...Ono je to těžký, vydělávat se tím skoro vůbec nedá a věnovat tomu veškerej svůj čas není sranda..
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Hroche píše:hele Gordy ty po svých zkušeností s Jepíkem věříš že je schopný ty věci v rozumném času vyrobit?
Věřim,protože jinak mu nezaplatim ani korunu a on to ví.Má v rozdělaných věcech pro mě už dost času i peněz.
Já jen, že před časem jsi tady psal, že s Jepíkem končíš, že si od něj vemeš ty svoje věci a dáš to dělat někomu jinýmu
Jo,ale někdo jiný chce za formu na spoiler 7-9 tisíc,Jepík to dělá za polovinu.
Taky to tak mělo být,ale pak jsme se nějak dohodli a pokud to nupůjde,tak to prostě všechno zbalim a hotovo.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner