otevrenej vzduchovej filtr

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od Bohouš 205 GTI »

ehm hříbek přímo nad svody ?????
Jirka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Jirka »

Pokud bys to chtěl vyřešit tak, jako na obr.co poslal 00flash00, ten orig.přívod vzduchu Ti můžu věnovat.Zbyl mi.Jepík to má řešený tak,že má vše originál i tu plechovou nádobu na molitan.filtr ale má v ní bavlněnej KN filtr.Pokud chceš aby to sálo stud.vzduch, skutečně vyhoď servo jak o tom psal ze srandy Hans,pak to v poho nacpeš za levý světlo a přibude ti pár koníků tím že odpadne pohon serva.Uřídit to jde dobře,jen pokud to budeš pujčovat přítelkyni,tak ta s tím bude mít při pomalé jízdě dost práce.
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Marek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

Tak to si clovece nevidel me bych s tim mel problem pak bez serva zaparkovat :D:Dne to byla sranda:D kazdopadne i kdyz pritelkyni nemam tak servo vyndavat nebudu nejak to vyresim kazdopadne nechci uz ten hnusnej nasavac na kapote :roll:
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
Obrázek
Obrázek
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Jirka píše:Pokud bys to chtěl vyřešit tak, jako na obr.co poslal 00flash00, ten orig.přívod vzduchu Ti můžu věnovat.Zbyl mi.Jepík to má řešený tak,že má vše originál i tu plechovou nádobu na molitan.filtr ale má v ní bavlněnej KN filtr.Pokud chceš aby to sálo stud.vzduch, skutečně vyhoď servo jak o tom psal ze srandy Hans,pak to v poho nacpeš za levý světlo a přibude ti pár koníků tím že odpadne pohon serva.Uřídit to jde dobře,jen pokud to budeš pujčovat přítelkyni,tak ta s tím bude mít při pomalé jízdě dost práce.
K&N dela kity sani i pro verzi s posilovacem i pro verzi bez.... Ale i presto je mi zahadou, jak to tam narvou. 57-0068-1 je pro posilovac a 57-0001 je bez serva. http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx tady zadej cisla filtru, a stahni si na montazi navod, snad ti to v necem trochu pomuze. Ja jsem na to jeste nemel cas mrknout....
Obrázek
Michal
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal »

Mám to skoro stejně, jak je na tom návodu, ještě pořešit nějakou tu trubku na přívod vzduchu a bude to. :)
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
00flash00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00flash00 »

ale to az tak velmy nevadí ze mi to bere aj troska tpleho vzduchu, motor sa neprehrieva teda kavpalinu nan malo kedy 80 stupnovu ze mi pusti ventilatory
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

no me se vratilo auto ze servisu a mluvil jsem o tom s mechanikem a kdyz jsem mu ukazoval to reseni co ma 00flash00 tak rikal pokud necham to odstineni pod tim jak ho tam mam tak prej nic se nedeje... mam totiz pod filtrem tepelnou clonu z jakysiho matrosu...
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
Obrázek
Obrázek
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

Jirka píše:Pokud bys to chtěl vyřešit tak, jako na obr.co poslal 00flash00, ten orig.přívod vzduchu Ti můžu věnovat.Zbyl mi.Jepík to má řešený tak,že má vše originál i tu plechovou nádobu na molitan.filtr ale má v ní bavlněnej KN filtr.Pokud chceš aby to sálo stud.vzduch, skutečně vyhoď servo jak o tom psal ze srandy Hans,pak to v poho nacpeš za levý světlo a přibude ti pár koníků tím že odpadne pohon serva.Uřídit to jde dobře,jen pokud to budeš pujčovat přítelkyni,tak ta s tím bude mít při pomalé jízdě dost práce.
nechápu tuhle logiku "vyndej servo"

nechápu proč si kvůli hříbku vyndávat takovou dobrou věc...
nebylo by lepší v tomto případě tu banku na servokapalinu přemístit jinam nebo natáhnout hříbek místo baterky která se může dát třeba do kufru? a o žádnou funkci v autě nepříjdeš...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Linkisek
205club je můj domov
205club je můj domov
tel.:: 0

Příspěvek od Linkisek »

Kucí máte někdo sportovní filtřík v dízláčku :oops: ...Případně jakou značku zvolit Pipercros x K&N :roll:
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Nema nekdo z vas na aute kit sani 57i KIT od K&N? Zajimalo by me oznaceni nebo katalogove cislo samotneho filtru ( kuzele ). Nebo aspon vnitřní průměr hrdla, průměr filtru dole a nahoře a výšku filtrovací plochy.
Obrázek
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

franus píše:Nema nekdo z vas na aute kit sani 57i KIT od K&N? Zajimalo by me oznaceni nebo katalogove cislo samotneho filtru ( kuzele ). Nebo aspon vnitřní průměr hrdla, průměr filtru dole a nahoře a výšku filtrovací plochy.
Vazne nikdo nema? S vama je teda zabava :D
Obrázek
00flash00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00flash00 »

Takze aj moje riesenie ktore mam je na hovno. Ide mi do filtru teply vzduch a vraj +4stupne = -1ps cize ja uz tyzden riesim ten isty problem kde umiestnit ten filter, nemam sice servo ale aj tak nechapem ako respektíve kade mam potiahnut hadicu k lavemu svetlu?

http://img361.imageshack.us/img361/2198/img0733fp3.jpg
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

No ja se bavil s Hugo Bossem a ten mi rikal at zkusim vyndat baterku a hodit ji do kufru a misto baterky dat ten filtr.
Ale taky se nabizi jeste jedno reseni ktere az budou penize nejspis poresim a to ze vezmu origo box na filtr a koupim je vlozku od K&N ci podobne firmy myslim si ze vliv na vykon bude stejny jako u otevreneho filtru a mozna i lepsi nez u spatne provedeneho otevreneho filtru a nebudu muset potom resit podobne veci....
Obrázek
Obrázek
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

Obrázek
asi nak takhle? (:
a mezi svetlo a baterku se ti to nevejde, treba kdyby si posunul kousek baterku?[/img]
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
00flash00
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00flash00 »

to neviem len ako ktomu dostanem hadicu na prívod? je dost hruba
Odpovědět