je to takové nějaké celé divné
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: je to takové nějaké celé divné
dej ho normálně tak nějak doprostředka, nech odpojenou baterku tak na 20 minut a pak to nastartuj, moc se tomu nebude chtít, ale hlavně nešlap na plyn. ono se to za chvilku srovná samo..
- antik
- 309kář
- Rok narození: 1974
- Skutečné jméno: ANTIK
- tel.:: 776712918
- Kontaktovat uživatele:
oukej to zkusím. jen jsem koukal na ten starej, jsou v nich rozdíly.
vyfotím je.
vyfotím je.
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si všiml jistého výřezu,protože starý mám o něco tlustší než ten jiný co mam z 1.4 vstřiku.
Perávě proto to někdo předemnou asi vyřízl, aby se tam vůbec vešel.
jak je patrné , to co jsem označil červene, je převýšení oproti normál potenciometru. to co je žluté, takovej rozměr má ten potenciometr normálně a modrá to je to co má ten starej olámanej, ale orporovou dráhu má OK.
Takže tam dám ten jinej , normální, po odpojený baterce to vyzkouším, snad k tomu resetu došlo.
Perávě proto to někdo předemnou asi vyřízl, aby se tam vůbec vešel.
jak je patrné , to co jsem označil červene, je převýšení oproti normál potenciometru. to co je žluté, takovej rozměr má ten potenciometr normálně a modrá to je to co má ten starej olámanej, ale orporovou dráhu má OK.
Takže tam dám ten jinej , normální, po odpojený baterce to vyzkouším, snad k tomu resetu došlo.
- Přílohy
-
- Obraz002.jpg (23.45 KiB) Zobrazeno 3331 x
-
- Obraz002b.JPG (24.03 KiB) Zobrazeno 3331 x
-
- Obraz001.jpg (25.8 KiB) Zobrazeno 3331 x
-
- Obraz001b.JPG (24.42 KiB) Zobrazeno 3331 x
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
tak to mělo kladný vliv, ovšem stále jsme na problému že to neí ono,. dámtam zpět ten starej poťák a nastavím ho na prostředek. S timhle jsme to sice zkoušel , ale musel jsem s niím hejnat po resetu. A výsledek je že to drží otáčky ale nesmim šlápnout na plyn.
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem tam dal starej poťák a dal ho zhruba doprostřed, po resetu se vše rozběhlo jak má bejt. objel jsem kolečko a zjistil že když pustim plyn a brzdim tak to stejně jako předtim chcípne. dal jsem tedy mezi drát a podložku na plynovým lanku další drátek, kterým jsem to podložil a defakto tim o milimetr napnul lanko a otáčky se trochu zvedly ale ne moc. Sice to neni ono , ale lepší než tim drátem do oka.
každopíádně to vyhrálo nad tim , že jsem na 80 procent pojízdnej. JO a navíc mi nachala do auta voda, takže zadní sedačky nasáklý až hanba, takže jsem prostříkl kontakty od čerpadla a senzoru nádrže.
Motor, protože mu to kvičí někde kde jsou rozvody jsme taky prostříkl. už to chcíli neřve.
každopíádně to vyhrálo nad tim , že jsem na 80 procent pojízdnej. JO a navíc mi nachala do auta voda, takže zadní sedačky nasáklý až hanba, takže jsem prostříkl kontakty od čerpadla a senzoru nádrže.
Motor, protože mu to kvičí někde kde jsou rozvody jsme taky prostříkl. už to chcíli neřve.
- antik
- 309kář
- Kontaktovat uživatele:
tady jsem objel to kolečko.
Mě se ta fotka prostě líbí a já neodolal jí sem nedat
Mě se ta fotka prostě líbí a já neodolal jí sem nedat