ale jak ty kola hned změní tvář když tam není ta fádní stříbrná že?Hroche píše:moc pěkný kola renme na tvý auto jak dělaný
No na mé auto mám o 3 palce menší

ale jak ty kola hned změní tvář když tam není ta fádní stříbrná že?Hroche píše:moc pěkný kola renme na tvý auto jak dělaný

Renm by tam ešte dal do stredu ružovy nastrikHroche píše:moc pěkný kola renme na tvý auto jak dělaný

a čo skusiť o 3 palce väčšierenm píše:ale jak ty kola hned změní tvář když tam není ta fádní stříbrná že?Hroche píše:moc pěkný kola renme na tvý auto jak dělaný
No na mé auto mám o 3 palce menší![]()

to si piš...a nebo bych tam přes šablonku nastřkal srdíčka...to je pak hned něco jinýho...freezo píše:Renm by tam ešte dal do stredu ružovy nastrikHroche píše:moc pěkný kola renme na tvý auto jak dělaný

a jak to dopadloTroniq píše:4Hanča: právě že kousek od Berouna..takže už mam dmluvenou schůzku.No a pánové jestli bude pěkný tak bude ale moje![]()

je to grifferenm píše:a jak to dopadloTroniq píše:4Hanča: právě že kousek od Berouna..takže už mam dmluvenou schůzku.No a pánové jestli bude pěkný tak bude ale moje![]()

a dál? má ho furt nebo jak? popravit to nejde?hugo boss píše: je to griffe
ale svoje nej léta už má celkem zasebou...

tak je sem hoďhugo boss píše:fotky jsou

Kód: Vybrat vše
Cena:
55 000 CZK / 2 203 EUR (cena k jednání)
Typ:
Hatchback
Informace:
Modelový rok: 2004, Převodovka: manuální, Výkon: 140 PS (103 kW), Objem: 1600 cm3, benzín, Červená, Počet dveří: 2/3,
Doplňkové informace:
garážováno
Popis vozidla:
Peugeot 205 Super1400 RC
Motor
Počet válců: 4: 2ventily na válec
Rozvod: OHC
Objem: 1600ccm
Výkon: lehce pod 140hp
Úpravy: 2xWEBER 45,benzínová pumpa z P.405 MI16,hlava stavěná zakázkově(max.snížení,dvojité a tvrddší pružinky na ventilech,zvětšené a vyleštěné kanály,ostrá vačka,lehčí zdvihátka,upravené a zvětšené sací ventily),odlehčené ojnice
Podvozek
Přední náprava: spodní trojúhelníková ramena,zakázkové tlumiče s nádobkami a pružinami PROTLUM šotolinová specifikace
Zadní náprava: Gti,natvrdo uložená,torzní tyče,zakázkové šikmé hydraulické tlumiče s nádobkami zn. "PROTLUM"
Brzdy: 4x kotouč,destičky v barvě vozu
Kola: Hliníkové ráfky 14" a 15" Peugeot (Speedline)
Pneu: Michelin a Matador Autocross (šotolina),Michelin (asfalt,sucho)
Převodovka
zakázková "Bartášek",krátké převody,rovné zuby,vyztužený obal,samosvorný diferenciál 80%,spojka SACHS
Interiér
ochranný rám dle přílohy "J" FIA,bezp.nádrž ATL Racing,skořep.sedák Sparco,pásy Sparco,volant MoMo,otáčkoměr "with SHIFT LIGHT",ukazatel teploty motoru,startovací tlačítko
!!!! VŮZ POSTAVEN V ROCE 2004 !!!!