To č.13 u mě není poznačená barva,nevím jakou dát,zvolil jsem tu tmavější bílou,bílá by asi dobrá nebyla ne?Líbí se mi ta barva co je na tom návrhu,je to šedá nebo co to je?
TomGTI píše:To č.13 u mě není poznačená barva,nevím jakou dát,zvolil jsem tu tmavější bílou,bílá by asi dobrá nebyla ne?Líbí se mi ta barva co je na tom návrhu,je to šedá nebo co to je?
souhlasim Tome. beru 2 kusy xl
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
Mohl bych tři trička, ale trošku jiný návrh?Jako někdejší?
2x černé (1B) velikost XL ale v předu na levé straně malé červeno-bílé logo klubu(peugeot 205 club + znak lva) a na zádech to samé, ale přes celá záda.
1x tmavě zelené (1G) velikost XL ale v předu na levé straně malé bílé logo klubu(peugeot 205 club + znak lva) a na zádech to samé, ale přes celá záda.
šlo by to?
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
TomGTI píše:To č.13 u mě není poznačená barva,nevím jakou dát,zvolil jsem tu tmavější bílou,bílá by asi dobrá nebyla ne?Líbí se mi ta barva co je na tom návrhu,je to šedá nebo co to je?
jo promiň, mám ji tam poznačenou kodem, sv. modrá myslím to byla, tu jak sis vybral...šla by k tomu i šedá i bílá, cokoliv světlého
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
jj, chystám podklady pro výrobu a příští týden objednávám, příjem objednávek byl určen do 14.4 Je to tu docela dlouho, takže i ten co chodí na forum jednou za 14 dnů tak měl šanci si objednat, ostatní, co tu tak často nechodí stejně ani nejsou těchto trik hodni
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Gordy píše:Mohl bych tři trička, ale trošku jiný návrh?Jako někdejší?
2x černé (1B) velikost XL ale v předu na levé straně malé červeno-bílé logo klubu(peugeot 205 club + znak lva) a na zádech to samé, ale přes celá záda.
1x tmavě zelené (1G) velikost XL ale v předu na levé straně malé bílé logo klubu(peugeot 205 club + znak lva) a na zádech to samé, ale přes celá záda.
šlo by to?
Mildo, zaregistroval jsi mojí poptávku?
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner