no musijou na mě česky sakrapichy píše:vodič je řidič, ty cimbále .-)
pichy píše:vodič je řidič, ty cimbále .-)
bart1806 píše:pichy píše:vodič je řidič, ty cimbále .-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
som sa zase zasmial
jj, poznam ho osobe... kupoval totizto odo mna nejake veci. on byva v ziline a ja tam chodim na VŠ. resp. chodime na rovnaku VŠ, ale fakulty mame na opacnej strane mesta a obcas na seba narazime. (viď ako som pisal v tom "topicu"). Neviem preco sa ti neozyva, ja na neho nemozem povedat nic v zlom. ale vie o tejto teme, lebo som mu tento prispevok poslal cez icq, tak sa hadam vyjadri sam :)kloub píše:No já mám taky tu samou zkušenost, nedávno jsem tu prodával na dobírku střešní kšilt a koupil to člen ze slovenska jménem DZODZO 011 a ta kur** si ho nepřebrala. Když mu pošlu SZ tak ani neodpoví, když mu napíšu neco do jeho topicu tak tam už ani nenapíše![]()
A člen WESLO ho zná, asi se s ním i schází tak mě prosímtě řekni co je to za čuráka..... http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=13&t=3820
to je ten topic kam jsem psal i weslo mu psal ve smyslu že ho dneska viděl osobně
pohoda, narazal som skor na ten hugov prispevok. i ked aj on moze zas kydat na mna kvoli zasielke, ale u mna nebola chyba (ani z jeho strany asi)Koldas píše:hele nemyslel jsem to na slováky obecně,jen když jej neznám tak jsem napsal přívlastek a já určitě nemám ani proti slovákům co mít když jsem se tam narodil a mám tam půl rodiny!!!!weslo píše:aby ste sa neposrali (milí česi)myslím, že to nieje v narodnosti, ale v človeku
a mám tam taky kamoše co jim posílám věci dobírkou a vždy pohodě,jen jsem na něj chtěl upozornit.tod vše,to mi stejnak peníze nevrátí a čas atd.
no tak to je hanbaKoldas píše:bart1806 píše:pichy píše:vodič je řidič, ty cimbále .-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
som sa zase zasmial
![]()
a to su narozenej v Piaštanoch
Hm...to je pěkné, nechápu takové lidi kteří bojují o tu věc kterou prodávám a až jim to pošlu, zaplatím poštu drahou jak kráva a nakonec si to ani nepřebere, takové lidi opravdu pozabijatweslo píše:jj, poznam ho osobe... kupoval totizto odo mna nejake veci. on byva v ziline a ja tam chodim na VŠ. resp. chodime na rovnaku VŠ, ale fakulty mame na opacnej strane mesta a obcas na seba narazime. (viď ako som pisal v tom "topicu"). Neviem preco sa ti neozyva, ja na neho nemozem povedat nic v zlom. ale vie o tejto teme, lebo som mu tento prispevok poslal cez icq, tak sa hadam vyjadri sam :)kloub píše:No já mám taky tu samou zkušenost, nedávno jsem tu prodával na dobírku střešní kšilt a koupil to člen ze slovenska jménem DZODZO 011 a ta kur** si ho nepřebrala. Když mu pošlu SZ tak ani neodpoví, když mu napíšu neco do jeho topicu tak tam už ani nenapíše![]()
A člen WESLO ho zná, asi se s ním i schází tak mě prosímtě řekni co je to za čuráka..... http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=13&t=3820
to je ten topic kam jsem psal i weslo mu psal ve smyslu že ho dneska viděl osobně
stalo sa (pisali mse si). vraj ho to mrzi a chce ti poslat za tu postu peniaze na ucet... ale to uz je medzi vami (kedy, kolko, kam)kloub píše:Hm...to je pěkné, nechápu takové lidi kteří bojují o tu věc kterou prodávám a až jim to pošlu, zaplatím poštu drahou jak kráva a nakonec si to ani nepřebere, takové lidi opravdu pozabijatweslo píše:jj, poznam ho osobe... kupoval totizto odo mna nejake veci. on byva v ziline a ja tam chodim na VŠ. resp. chodime na rovnaku VŠ, ale fakulty mame na opacnej strane mesta a obcas na seba narazime. (viď ako som pisal v tom "topicu"). Neviem preco sa ti neozyva, ja na neho nemozem povedat nic v zlom. ale vie o tejto teme, lebo som mu tento prispevok poslal cez icq, tak sa hadam vyjadri sam :)kloub píše:No já mám taky tu samou zkušenost, nedávno jsem tu prodával na dobírku střešní kšilt a koupil to člen ze slovenska jménem DZODZO 011 a ta kur** si ho nepřebrala. Když mu pošlu SZ tak ani neodpoví, když mu napíšu neco do jeho topicu tak tam už ani nenapíše![]()
to je ten topic kam jsem psal i weslo mu psal ve smyslu že ho dneska viděl osobnětak aspon až ho uvidíš tak se ho zeptej přoč toto udělal... takovým lidem bych fakt zakázal chodit na toto forum a ještě jim něco prodávat!!!! at si to příště shání věci kde chce!!!!!