:mrgreen:renm píše:ti za rok prodám to moje za 30
Zajímavé inzeráty
- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
nevíš co je dobré...navalone píše:no myslim ze nebudu mit zajem nechci pet dveri bila barva me taky nelaka........ovsem nic proti tvymu autu je pekny ale neni to muj styl..to si spis koupim tohle GTi za 15 000 :)renm píše:ti za rok prodám to moje za 30
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu

- Kontaktovat uživatele:
tomu, ze bych si radeji taky koupil to GTirenm píše:čemu se směješ, měl bych asi chtít víc co? Ne já svoje neprodám, mám ho rád...Hasis píše::mrgreen:renm píše:ti za rok prodám to moje za 30
1) sem mlady, takze mam rad tu lvi silu
2) nejaky luxus zadtim nepotrebuju(zatim rodinu nemam, takze nic velkeho nepotrebuju)
3) za 3 kdybych uz uvazoval o nejakym luxusu, tak si nejspis sezenu 405...
btw: kdyz tady vidis nejake slusne, levne GTi, tak vzdycky litujes, ze se neprodavalo tehdy, nez sis koupil to co mas ted, takze j ena tobe videt, ze bys byl radeji, kdybys mel taky GTi
VTS powa
- Milhaus
- Club admin

- Kontaktovat uživatele:
to je sranda
Tak každý touží po silném gti...ale všechno má své pro a proti...gti si snad časem pořídím ale ne na každodenní ježdění-jen jako takovou leštěnku do garáže...anebo zrenovuju to co mám...a budu s tím za 30 let jezdit na setkání historiků
to je můj sen, uchovat si 205 až z ní bude rarita tak jak teď třeba 1000MB
Ale kdybych teď měl koupit auto do budoucna jako rodinné tak už to 205 určo nebude...a asi ani peugeot...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin

- Kontaktovat uživatele:
no kolik bylo starých škodovek "embéček" a kolik jich je teď? Prostě leštěnka do garáže kterou vytáhnu jen v létě o víkendu na sraz...po té co si s ní budu pár let hrát v garáži až bude tip ťopHasis píše:co tim myslis?
renm píše:uchovat si 205 až z ní bude rarita tak jak teď třeba 1000MB.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
navalone
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
no kdyz sme u toho snu o karach na lesteni v garazi ja mam sen lestit v garazi Ford mustang GT500 KR stara klasika petilitr v manualu
peklo stroj........na mobile.de sem ho videl v prepoctu za 160 000,-coz neni tak nesplnitelny 8) kazdopadne ho chci do garaze abych ve 40 letech mel na co koukat kdyz ne na manzelku :D
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)