Sraz 205 club Jaro 2008
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
no pro prazaky to bude celkem daleko. Kolik vas vubec pobliz prahy co by jeli je?
A kdyz stred republiky, tak se semtam podivej tady
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=64889
A kdyz stred republiky, tak se semtam podivej tady
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=64889
VTS powa
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
No pokud by vam nevadilo prespat ve stanech nebo v aute, tak si myslim, ze ty letiste co me napsali na TF sou celkem uprostred a urcite by tam prijeli skoro vsichni. Jako ja se tesim na vsechny, ale nejvic se tady znam s marcellem, hlavne ptze sem si od nej koupil auto, tak bych si snim rad pokecal :) .No tedy pokud neodjede, tam kam chce.
VTS powa
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Už by bylo na čase nechat toho dohadování-to k ničemu nevede.Jde o to aby si to někdo vzal na tryko a zozganizoval to.Nebo druhá varianta se sejít někde jinde na konkurenčním sraze-Peugeot sraz,tuning atd.Stejně se všichni nikdy nesejdem,někomu nebude vyhovovat čas druhému lokalita.Hledat optimální místo a datum je nesmysl.
Jedině Peugeot 205
-
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Presne dohadovat se tady kam to komu vyhovuje a komu ne je hloupost neco pro ten sraz budete muset obetovat proste jestli je tu nekdo tak schopnej aby sehnal plac atd....tak at da polohu cas datum a je.Zbytek se musi prizpusobit....tot muj nazor mozna si myslite ze se mi to keca kdyz nemam ani ridicak ani karu ale o sraz mam zajem a vim ze hned jak bych mel se tam jak dopravit atd...tak jedu :)Jepík píše:Už by bylo na čase nechat toho dohadování-to k ničemu nevede.Jde o to aby si to někdo vzal na tryko a zozganizoval to.Nebo druhá varianta se sejít někde jinde na konkurenčním sraze-Peugeot sraz,tuning atd.Stejně se všichni nikdy nesejdem,někomu nebude vyhovovat čas druhému lokalita.Hledat optimální místo a datum je nesmysl.
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Tak!
Odteď sem vkládejte jen příspěvky které mají smysl a k něčemu vedou - tudíž ten kdo je schopen něco někde zařídit tak ať to napíše a svůj nápad očísluje.
1. Sraz Přerov - jestli bude tak jsem schopen zařídit místa pro club, reklamu v okolí - plakáty, inzerce..
Pokud navrhnete jakékoliv jiné místo tak si s tím dotyčným beru klidně na starost reklamu -weby na internetu, časopisy tunig, noviny v okolí... ať tím dostanem i lidi kteří ještě o klubu neví a určitě jich je spousta.
Toho času už fakt moc není, kdyby to mělo být v květnu tak už začátkem února bychom měli mít jasno kde to bude a kdy, pak se může rozjet velká reklamní kampaň
A dovolil jsem si udělat návrh samolepek - po menší úpravě to může být i plakát nebo i pozvánka...:
Odteď sem vkládejte jen příspěvky které mají smysl a k něčemu vedou - tudíž ten kdo je schopen něco někde zařídit tak ať to napíše a svůj nápad očísluje.
1. Sraz Přerov - jestli bude tak jsem schopen zařídit místa pro club, reklamu v okolí - plakáty, inzerce..
Pokud navrhnete jakékoliv jiné místo tak si s tím dotyčným beru klidně na starost reklamu -weby na internetu, časopisy tunig, noviny v okolí... ať tím dostanem i lidi kteří ještě o klubu neví a určitě jich je spousta.
Toho času už fakt moc není, kdyby to mělo být v květnu tak už začátkem února bychom měli mít jasno kde to bude a kdy, pak se může rozjet velká reklamní kampaň
A dovolil jsem si udělat návrh samolepek - po menší úpravě to může být i plakát nebo i pozvánka...:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Co sem koukal na jinejch forech tak dost navrhujou sraz ve Vysokém Mýtě,lidi z Čech a Moravy to maj poměrně stejně daleko...to já jen tak do větru btw.:jinak my se saxoclubem máme srazy v autokempu Pávov kousek od Jihlavy,před kempem je docela velkej plácek kde se všichni sjíždíme kouksek odtamtud sou i motokáry,to ostatně i v Mejtě
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Kdyz uz by neco bylo v Myte, tak by nebylo na skodu se povozit na tom jejich autodromu :DCrack píše:Co sem koukal na jinejch forech tak dost navrhujou sraz ve Vysokém Mýtě,lidi z Čech a Moravy to maj poměrně stejně daleko...to já jen tak do větru btw.:jinak my se saxoclubem máme srazy v autokempu Pávov kousek od Jihlavy,před kempem je docela velkej plácek kde se všichni sjíždíme kouksek odtamtud sou i motokáry,to ostatně i v Mejtě