losjarynos píše:Osobne je to jedno.stoji opravdu na zamysleni co ocekavame od rozsireni jinych modelu.zase na druhou stranu peugeot jako peugeot.....ale 205 vede to je jasne
taky si myslím, že je ti jedno, jestli se ožereš s majitelem dvěstěpětky nebo čtyřistapětky
Jsme uz skoro jako rodina, mozna by nebylo spatne nechat klub tak jak je. Na druhou stranu by se nam ozivilo forum, mozna i srazy...
Jsem asi spise proto, dat dokupy vsechny modely koncici 05. Problem je ten, ze nazev Peugeot 205 club se mi az prilis libi a moc nemam chut jej menit. Je to podstata na ktere klub vznikl...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Mitja píše:Jsme uz skoro jako rodina, mozna by nebylo spatne nechat klub tak jak je. Na druhou stranu by se nam ozivilo forum, mozna i srazy...
Jsem asi spise proto, dat dokupy vsechny modely koncici 05. Problem je ten, ze nazev Peugeot 205 club se mi az prilis libi a moc nemam chut jej menit. Je to podstata na ktere klub vznikl...
myslíš, že tvoje žena je šťastná, že musí mít stejné příjmení jak ty, cype? občas prostě musíš pro své dobro udělat věci, které ti dvakrát příjemné nejsou
Mitja píše:Jsme uz skoro jako rodina, mozna by nebylo spatne nechat klub tak jak je. Na druhou stranu by se nam ozivilo forum, mozna i srazy...
myslíš, že tvoje žena je šťastná, že musí mít stejné příjmení jak ty, cype? občas prostě musíš pro své dobro udělat věci, které ti dvakrát příjemné nejsou
A to je právě otázka, jestli je tato snaha celkově pro naše dobro.
Ohledně názvu. Česká republika by se taky mohla přejmenovat na Česko-moravsko-slezská, bylo by to fakticky správně, ale má to tak být, není lepší zachovat tradiční osvědčený název...?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
A ty to forum opustis kdyz se bude jmenovat jinak stejnak co tu jsme jsme tu zacinali kvuli 205kam a jde jen o to jen přiblížit forum i ostatnim s stejnak stejnymi auty akorat v jine kastli.a pro "nove"cleny by to mohlo byt odrazujici kdyz si reknou ze to je forum 205tek a ne treba 405tek
Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 Rallye základ pro T16
Peugeot 205 1.6 Cti
Citroen Berlingo ll 2.0 HDI pracant
Citroen Berlingo 1.6 16V Spacelight - pro malého Kolďáska :-)
Renault Master odtahovka 7 míst