červený ďábel CTI - Gutmann Look?
Re: červený ďábel CTI
rozebrat to umí každý horší to bude zase dát dohromady
- LukasGT
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Lukas
- Kontaktovat uživatele:
tak jak pokracujes s motorem???
Peugeot 205GT1.6 66Kw
Peugeot 205 GTi 1.9 74kw už zněj zbylo par věcí :-)
Yamaha YZ426F 2001
Seat Ibiza 1.9 Tdi Gt AFN 81kw
Prodej náhradních Dílů VW Seat Audi
Peugeot 205 GTi 1.9 74kw už zněj zbylo par věcí :-)
Yamaha YZ426F 2001
Seat Ibiza 1.9 Tdi Gt AFN 81kw
Prodej náhradních Dílů VW Seat Audi
zejtra bych chtěl vsadit vložky s písty a ojnice
další víkend strávený v garáži je za mnou a co se za tu dobu událo:
1) vyměněna přední náprava (nyní GTI) nutno ještě převařit držák brzdové trubky/hadičky v podběhu
2) nová manžeta na řízení - řízení nově namazáno
3) vloženy vložky a písty do bloku (jedna vložka se musela vyměnit byla lehce přidřená)
4) nové gufero pod setrvákem
5) kompletně očištěná hlava (ty napečený ventily mi daly zabrat)
po tomto víkendu intenzita prací klesne čekají mě státnice tak už se potřebuji taky začít učit
1) vyměněna přední náprava (nyní GTI) nutno ještě převařit držák brzdové trubky/hadičky v podběhu
3) vloženy vložky a písty do bloku (jedna vložka se musela vyměnit byla lehce přidřená)
po tomto víkendu intenzita prací klesne čekají mě státnice tak už se potřebuji taky začít učit
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
Takže čim přijedeš?Hroche píše:další víkend strávený v garáži je za mnou a co se za tu dobu událo:
A vezmeš tu pěknou mladou černovlásku?
Že tam pak se mnou může strávit zbytek týdne.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
jestli myslíš tu prsatou od nás z vesnice tak stou nepřijedu. Jestli přijedu s přítelkyní to ještě nevím.
Jinak přijedu ségry autem (P205 D - čarodejnice)
Jinak přijedu ségry autem (P205 D - čarodejnice)
tak po tomto víkendu je blok s převodovkou v autě začal jsem ho strojit ale jde mi to zatraceně pomalu ta elektrika ta mi dává zabrat
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
jestli chceš pěkný pavučiny, jedny tu mám :-) a dohodneme se i na ceně
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
tak jsem dneska uskutečnil první jízdu (10km) na nějaký hodnocení je ale brzo jen jsem zjistil že auto je tvrdší s tou přední nápravou z GTI
někteří jste si včera užívali srazovou pohodu, ale já ji strávil v garáži. Nejdřív jsem sice skládal dohromady motor z Hona, ale po obědě jsem dal do kupi brzdy. Po svezení s aute jenž brzdí musím říct, že přední náprava z GTI byl krok vpřed. Krásně to drží stopu a na těch 15ctkách je auto takové jistější.
- TomasCTI
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
- tel.:: 0
Jo a stou nápravou tak to sem fakt netušil že CTI maj normální a ne GTI me to přišlo že to drželo jak přibytý když mi to jezdilo možná je to tim že mam spěru tlumičů , akorát jednou mi hráblo a kotlil jsem to jako démon lehkej kopeče je tam taková lechká zatáčka a nemoh sem to za živího boha nastrkat do svího pruhu ještě do toho všeho tam bylo vproti směru auto ale vyšloto a strčil jsem to tam bylo to tak ve 140km/h docela sem s toho měl vítr
PEUGEOT CTI
ne na nic zásadního se zatím nechystám teď je dodělávám přední sedačky
tak jsem zjistil že mi nejdou ostřikovače, náprava byla rychlá vyměnil jsem nádržku i s čepadýlkem a je po problému