Gordy, jeho auta a práce kolem.
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
Re: Gordy, jeho auta a práce kolem.
To Hašiš:
Tak dneska dopoledne jsem sundal selou přední nápravu z černého a odvez ji Hrochovi,tam ji vyměnil za komplet kit Gutmann GTi.
Cestou zpátky jsem se stavil pro motor do Garroska,z té otočené 106 Rally,tedy TU5J2 74kW.
Na první pohled je velice podobná TU3M co tam mám,tak s tim na technický snad nebude žádnej problém,jen z čeho mám trochu strach je elektrika.
Večer dám foto.
Tak dneska dopoledne jsem sundal selou přední nápravu z černého a odvez ji Hrochovi,tam ji vyměnil za komplet kit Gutmann GTi.
Cestou zpátky jsem se stavil pro motor do Garroska,z té otočené 106 Rally,tedy TU5J2 74kW.
Na první pohled je velice podobná TU3M co tam mám,tak s tim na technický snad nebude žádnej problém,jen z čeho mám trochu strach je elektrika.
Večer dám foto.
Naposledy upravil(a) Gordy dne 08 kvě 2009 19:05, celkem upraveno 1 x.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
já ti dám Horocha a co jak si dojel pohoda?Gordy píše:To Hašiš:
Tak dneska dopoledne jsem sundal selou přední nápravu z černého a odvez ji Horochovi,tam ji vyměnil za komplet kit Gutmann GTi.
Večer dám foto.
- Gordy
Opraveno.Hroche píše:já ti dám Horocha a co jak si dojel pohoda?Gordy píše:To Hašiš:
Tak dneska dopoledne jsem sundal selou přední nápravu z černého a odvez ji Horochovi,tam ji vyměnil za komplet kit Gutmann GTi.
Večer dám foto.
No tak tamtudy, kudy jsem chtěl, to nešlo,byla tam objížďka,ale pak jsem to vzal na Úvaly a po starý poděbradský.
Jo na příští sraz by jsi s sebou mohl vzít ještě tu černovlásku jak jsme se bavili.
Třeba jen jako okrasu do Cabria.Já bych ji pak pohlídal,aby se někam nezaběhla.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Jo a teď mi volala mamina že mi prej trochu ťukla Garroska,že rozbyla jen nějakej plast,ale jak ji znám,tak můžu měnit celej přední nárazník a spoiler.
Mě sere,ji ani Winnera dát nechci.
Prej přehlídla nějakou parkovací tyč!Dokážete přehlídnout tyč,která má metr a je před váma?
Mě sere,ji ani Winnera dát nechci.
Prej přehlídla nějakou parkovací tyč!Dokážete přehlídnout tyč,která má metr a je před váma?
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
tak to abych pak doma nechal přítelku
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
můj bratr zase loni trefil vrata při jízdě popředu a taky řikal, že to je jenom trochu škráblí aspoň budeš mít co dělat...
- Mitja
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
S tim se musi u zenskych pocitat.. znama na Tipo a pravidelne kdyz couva na sidlisti tak ohne nejakou tyc s dopravni znackou, uz se ji to stalo nekolikrat. Popředu to ještě nezvladla to je fakt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- Gordy
Tu si vem pro sebe,o černovlásku se nějak podělíme.Hroche píše:tak to abych pak doma nechal přítelku
Jinak na Winnera jsem měl v plánu dát ochrannej nájezdovej rám,ale až pro sebe na zimu,nicméně ho tam můžu přidělat už teď.A radši i na zadní část auta.
Nevíte někdo jak to s těma rámama je?Jestli se to může dát na cokoliv a jestli to musí mít nějakou homologaci?
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Phate
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Já myslim, že nějakou homologaci by to mít mělo... To máš jako se všema jinejma dílama...Gordy píše:Tu si vem pro sebe,o černovlásku se nějak podělíme.Hroche píše:tak to abych pak doma nechal přítelku
Jinak na Winnera jsem měl v plánu dát ochrannej nájezdovej rám,ale až pro sebe na zimu,nicméně ho tam můžu přidělat už teď.A radši i na zadní část auta.
Nevíte někdo jak to s těma rámama je?Jestli se to může dát na cokoliv a jestli to musí mít nějakou homologaci?
- Gordy
To mi je jesný,proto se ptám.Phate píše:Já myslim, že nějakou homologaci by to mít mělo... To máš jako se všema jinejma dílama...Gordy píše: Jinak na Winnera jsem měl v plánu dát ochrannej nájezdovej rám,ale až pro sebe na zimu,nicméně ho tam můžu přidělat už teď.A radši i na zadní část auta.
Ale zajímalo by mě spíš jestli stačí mit homologovaný rám a dá se dát na cokoliv,nebo jsou jen nějaké určté vozy.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Phate
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
To bych spíš zkusil poslat dotaz výrobci. Ten by to měl vědět. Nicméně homologovanej asi bude jen na auta, na která je určen, ale jak říkám, zkus poslat dotaz výrobci...
- Gordy
Tak včera se zase po nějakym čase začalo něco dělat:
Klempíř co mi slíbil že mi winnera opraví byl zhruba 2 měsícena nemocemské a teď už je zdravej a má i volno na dílně,tedy sjem ho večer odstarojim,jdu o umejt a konečně se dohodneme jestli to spraví a nebo vymění celý LZ bok.On ten bok byl už totiý dvakrát kytovanej a stříkanej,tak se obávám že do toho už nepůjde.
Klempíř co mi slíbil že mi winnera opraví byl zhruba 2 měsícena nemocemské a teď už je zdravej a má i volno na dílně,tedy sjem ho večer odstarojim,jdu o umejt a konečně se dohodneme jestli to spraví a nebo vymění celý LZ bok.On ten bok byl už totiý dvakrát kytovanej a stříkanej,tak se obávám že do toho už nepůjde.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Jak jsem myslel,tak se i stalo.
bude se měnit celý bok.
Ještě že jsem ho měl doma a tehdy mě stál jen tři stovky.
bude se měnit celý bok.
Ještě že jsem ho měl doma a tehdy mě stál jen tři stovky.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Hotovo,
o víkendu snad k lakýrovi.
o víkendu snad k lakýrovi.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Zase něco přidáme.
Lakýrník bude až příští výkend, tak jsem se rozhod že Winnerovi nastříkám podvozek a trochu to lakýrníkovi připravim.
Když jsem se do toho údajně kvalitního nátřiku pustil, tak jsem se nestačil divit.
Ten kdo to stříkal byl buď neuvěřitelný prase nebo ani netušil co obnáší příprava pro lak.
Slovo smirkl a odmašťovač mu bylo naprosto cizí a že by se třeba zdržoval s demontáží nějakých komponent to už vůbec ne.
No třechu jsem celou oloupal,tam ta barva nedržela vůbec, bok a blatník taky s tim že na nich nedrží ani plnič.
Posuďte sami.:
Lakýrník bude až příští výkend, tak jsem se rozhod že Winnerovi nastříkám podvozek a trochu to lakýrníkovi připravim.
Když jsem se do toho údajně kvalitního nátřiku pustil, tak jsem se nestačil divit.
Ten kdo to stříkal byl buď neuvěřitelný prase nebo ani netušil co obnáší příprava pro lak.
Slovo smirkl a odmašťovač mu bylo naprosto cizí a že by se třeba zdržoval s demontáží nějakých komponent to už vůbec ne.
No třechu jsem celou oloupal,tam ta barva nedržela vůbec, bok a blatník taky s tim že na nich nedrží ani plnič.
Posuďte sami.:
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner