Však já to myslel na srazuJepík píše:Samostatnej pronájem v Mýtě by byl asi pěkně drahej,to se tam sejít jedině když je tuning sraz.Termín: 16. až 18. května 2008
Sraz 205 club Jaro 2008
Nejlepsi bude, kdyz se podivas primo na stranky masarykova okruhu, byva to tam vyvesene a nejspis tam bude i vice informaci. Zda se mi ze ten den otev. dveri byva ke konci sezony a taky, ze se plati nejake ´´vstupne´´ aby sis mohl zajezdit, ale to svezení za tu cenu stoji. Vyzkousis si jake limity mas ty a tvoje auto, navic se budes prohanet, tam, kde jezdi svetoznami jezdci :) Presnejsi a dalsi informace ti bohuzel nereknu, ale tady ta moznost urcite je. Letos jsem tuto sanci mel si zajezdit, ale vzhledem k tomu, ze jsem nemel pojizdne auto, tak jsem to neresil a ani nepidil po dalsich informacich. Ale snad v r. 2008 to vyjdeHasis píše:wh franus coze? o tom nic nevim. Pls napis vice info

- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no záleží jak to tam s tímhle vypadá -Hasis píše:franus j eto ono?http://www.automotodrombrno.cz/go/main. ... 36&langid=
Kód: Vybrat vše
Vzhledem k absolutní nekázni a nepřípustnému chování účastníků jízd veřejnosti (falšování identifikačních pásek, hrubé chování účastníků jízd k pracovníkům AMD, nerespektování pokynů traťových komisařů na závodní dráze) jsou jízdy veřejnosti, které zbývají do konce roku, s okamžitou platností zrušeny.________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Jepík
- Aktivní uživatel

- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem neukázněnosti zůčastněných bych tomu moc nevěřil.Pořád se tu je dohadujeme.Hele,od teď sem každej napište jen lokalitu a termín a hlasováním rozhodneme kam se pojede.Nejpozději do konce měsíce by mělo být rozhodnuto.
Já jsem pro Tuning sraz Vysoké Mýto 16-18 května-nebyl by problém zajistit místo,škodovkáři i jiné kluby tam vyhrazené místo mívají.
Já jsem pro Tuning sraz Vysoké Mýto 16-18 května-nebyl by problém zajistit místo,škodovkáři i jiné kluby tam vyhrazené místo mívají.
Jedině Peugeot 205
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu

- Skutečné jméno: Jirka
Pkud by jste se tedy chtěli jen tak slíst z celý republiky,tak jsem asi našel supr místo přesně uprostřed republiky:
http://www.mapy.cz/#x=135320208@y=13543 ... _142868480
Jedná se o místo,kde se běžně pořádají moto burzy.Je to kousek od Čáslavi.Kde je letiště a jestli to dopadne,tak by jsme se i mohli dohodnout o vstupu na letiště a o případných sprintech.
Teď už jen někdo kdo by se toho chopil.
http://www.mapy.cz/#x=135320208@y=13543 ... _142868480
Jedná se o místo,kde se běžně pořádají moto burzy.Je to kousek od Čáslavi.Kde je letiště a jestli to dopadne,tak by jsme se i mohli dohodnout o vstupu na letiště a o případných sprintech.
Teď už jen někdo kdo by se toho chopil.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Milhaus
- Club admin

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Tak abychom neofftopicovali tak tu debatu přesouvám sem:
Bychom mohli dát nějakýho Moravskýho scuka co tu jsme všeci
Jo tak to máme k sobě blízko, aj v Holešově bývaj srazy žejo?franus píše:Momentale bydlim ve Zline, jinak jsem Kromerizak, a v Kromerizi mam i auto.
Bychom mohli dát nějakýho Moravskýho scuka co tu jsme všeci
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |