no je to na 1.6 gti ale štítky sedí jinak je to opravdu moc zachovalý auto. Tak teď už jenom přihlásit. Ale origo kola z griffe si nechal na černym cti a nechtěl mi je dát
kasltíky tam sou, je to foceno pod blbym úhlem Jinak je to 1.9 se servem a ABS který dokonce i funguje :lol: jinak kolem motoru je právě díky abs a servu tak málo místa, že si ani nedovedu vysvětlit jak se tam někdo narve Mi16
Moc pěknej kousek
Jenom mohl by jste někdo přehodit hodiny dík
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
MSCH205 píše:Moc pěknej kousek
Jenom mohl by jste někdo přehodit hodiny dík
který hodiny? Hodiny jdou dobře
Ze soboty na neděli se měnil čas na zimní tak by to chtělo přehodit
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
MSCH205 píše:
Ze soboty na neděli se měnil čas na zimní tak by to chtělo přehodit
tak mě to funguje tady dobře, to budeš mít asi ve svém profilu nějakej špatnej čas
Mě na Pc jdou dobře a na všech serverech taky a jenom tady na strankach mam porad starej jak doma tak i v praci
MSCH205 píše:
Mě na Pc jdou dobře a na všech serverech taky a jenom tady na strankach mam porad starej jak doma tak i v praci
změň si to v profilu prostě
Jo uz to je OK myslel jsem že to přehazuješ ty