taky z toho mám trochu obavy, u monitoru se to kliká, ale jak dojde na věc, tak to bude horšívinorak píše:hlavně aby hlasovali ti, co hodlají přijet, aby sme se netáhli na slováč a tam nikdo nebyl
![:fran: :fran:](./images/smilies/fran.gif)
taky z toho mám trochu obavy, u monitoru se to kliká, ale jak dojde na věc, tak to bude horšívinorak píše:hlavně aby hlasovali ti, co hodlají přijet, aby sme se netáhli na slováč a tam nikdo nebyl
obavy, neobavy. je to demokratické rozhodnutí. schválně bych to tam udělal. a jestli si to slováci pose*ou, tak budou mít nadobro utrum a příště už se do hlasování slovač zařazovat nebudeMilhaus píše:taky z toho mám trochu obavy, u monitoru se to kliká, ale jak dojde na věc, tak to bude horšívinorak píše:hlavně aby hlasovali ti, co hodlají přijet, aby sme se netáhli na slováč a tam nikdo nebyl
tak toto si si u mna posral .!.pichy píše:obavy, neobavy. je to demokratické rozhodnutí. schválně bych to tam udělal. a jestli si to slováci pose*ou, tak budou mít nadobro utrum a příště už se do hlasování slovač zařazovat nebudeMilhaus píše:taky z toho mám trochu obavy, u monitoru se to kliká, ale jak dojde na věc, tak to bude horšívinorak píše:hlavně aby hlasovali ti, co hodlají přijet, aby sme se netáhli na slováč a tam nikdo nebyl
ma odtahovku istúdrakenx700 píše:jsem zvědavej, kdo mě potáhne ze slovenska
Nebo míň pítlosjarynos píše:ja byl loni na palave poprve a to jen proto, ze jsem nevedel o tehle bande a srazech,a bylo to superale je fakt ze cim vic tim lip
ale ten vikend je kratky,,,chtelo by to tak tyden na zotavenou