nejhorší je, že tě policie zmerčí už na dálku že není něco v pořádku světlo hlavních světel musí být co nejvíce podobné tomu dennímu, takže teoreticky by po tom mohli jít víc jak po xenonech
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
no v zákoně je, že přední světla mají mít barvu bílou, což rozhodně nejsou ani halogenky se svými 3600K, takže vlastně všichni kromě xenonů porušují zákon bílé světlo má podle fotometrie 6500K
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Jasný už jsme to probírali...mám i bílou...ale jsi z ruky...jedině že by jel nějaký náš kurýr z klubu..:-)
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
tyvole a já to potáhnu jak z pošty? ještě k tomu je ve druhým patře a kapota je taková trochu objemnější
Leda až bude ten sraz tak je možný předání ale pošty zavrhuju
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
já budu příští týden odesílat 3tí dveře komplet se sklem a myslím si, že je to o tom jak kdo chce něco
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.