Takzvane kulate razitko ziskas pokud se stanes clenem komory autorizovanych inzenyru ( http://www.ckait.cz/ ). Diky nemu muzes plne zodpovidat za projektovou dokumentaci. Ja ji ted muzu kompletne zpracovat, ale jelikoz nemam 3 roky praxe, nemuzu si do vykresu do kolonkdy "zodp. projektant" napsat sve jmeno...tudiz v podstate nezodpovidam za spravnost vykresu.
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Ta spravnost dokumentace v podstate znamena co? Ze jsi (budes) schopen posoudit jestli dana stavba je staticky v poradku, pripadne ji navrhnout na urcite zatizeni a za to nest zodpovednost?
Autorizovany inzenyr si muze orazit i statiku. Ale pokud se tim vylozene nezabiva, tak se statika (narozdil od elektra, topeni,..) nechava vypracovat a orazit primo statikem (raději)... Tohle je moje zkusenost s ing.arch. (ted nevim jestli to je stejny s ing.)..
Promin Víno...momentálně jezdím v autě přítelkyně (nissan micra) Ale šetřím peníze a pokukuju po nějakém koncernovém TDi (OI, OII, Golf, A4..)....sem máslo co?
Ale mám, stojí u našich na zahradě a nevím co s ním dál. Dostal jsem se do fáze že na "dělání se s autem" nemám bohužel čas ani chuť. Třeba na něj časem obstarám nějaký benzinový papíry (1.4) a bude to kasle na kolách jen tak pro zábavu..