renm píše:To máš jedno, na autě nesmíš mít nic co není homologovaný s atestem 8SDHanča píše: Ale tak já bych chtěla jenom nějaký světlý, ne úplně černý..
To je mi jedno, protože mám stejně svojí hlavu (tvrdohlavou)
renm píše:To máš jedno, na autě nesmíš mít nic co není homologovaný s atestem 8SDHanča píše: Ale tak já bych chtěla jenom nějaký světlý, ne úplně černý..
já takyHanča píše:Tak folii už máme doma, o víkendu budeme lepit
To jsem na to zvědavá
renm píše:já takyHanča píše:Tak folii už máme doma, o víkendu budeme lepit
To jsem na to zvědavá
Vy děláte, jak kdybych šla na konec světaLinkisek píše:Hančo : hlavně si připrav saponát na odmaštění oken ... vodu do rozprašovače kterým budeš okno a folii vlhčit ... plastovou stěrku u které si dej pozor na hranu kterou budeš stírat bublinky, aby neměla zoubky nebo otřepky které by Ti tu folii mohli roztrhnout ... a hlavně trpělivost! Pak už jen vlhčit, pomalinku přikládat a zároveň stěrkou vyháňet všechny bublinky
tak na co ještě čekáš?Hanča píše:Vy děláte, jak kdybych šla na konec světaLinkisek píše:Hančo : hlavně si připrav saponát na odmaštění oken ... vodu do rozprašovače kterým budeš okno a folii vlhčit ... plastovou stěrku u které si dej pozor na hranu kterou budeš stírat bublinky, aby neměla zoubky nebo otřepky které by Ti tu folii mohli roztrhnout ... a hlavně trpělivost! Pak už jen vlhčit, pomalinku přikládat a zároveň stěrkou vyháňet všechny bublinky
Stěrka tam u toho byla nějaká spešl a taky nožík - to je asi pro nedočkavce, který si to chce nalepit hned na parkovišti
ppmajko píše:este jedna rada : na tu stierku treba dat handru alebo neaky toaletny papier,,,
ked to budes robit s holou tak sa folia poskriabe
WoMec píše:tak na co ještě čekáš?Hanča píše:Vy děláte, jak kdybych šla na konec světaLinkisek píše:Hančo : hlavně si připrav saponát na odmaštění oken ... vodu do rozprašovače kterým budeš okno a folii vlhčit ... plastovou stěrku u které si dej pozor na hranu kterou budeš stírat bublinky, aby neměla zoubky nebo otřepky které by Ti tu folii mohli roztrhnout ... a hlavně trpělivost! Pak už jen vlhčit, pomalinku přikládat a zároveň stěrkou vyháňet všechny bublinky
Stěrka tam u toho byla nějaká spešl a taky nožík - to je asi pro nedočkavce, který si to chce nalepit hned na parkovišti