Poradte nekdo prosim, jak sundat zadni buben, 205 1.1 93' BENDIX
Matku mam sundanou, lanka povoleny, vysroubovany a stejne nejde sundat.. Musim vyndat i tu segerovku co je hnedka za tou matkou nebo to drzi jen lozisko?
V ''navodu'' ''jak na to'' pisou, ze musim nekam dloubat sroubovakem, aby pakny povolily, ale uz nenapisou jak, kam ani jakym smerem, jen nejaky debilni malej obrazek, z kteryho to stejne neni poznat... A tou malinkou dirkou v bubnu toho taky asi moc nevykoumam, kdyz tam neni skoro nic videt... Tohle se muze stat jen u francouzskyho auta..
Dik za rady
SPĚCHÁ -> sundani bubnu
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: SPĚCHÁ -> sundani bubnu
tou dirkou musíš povolit samostav. otáčej bubnem až v dírce uvidíš ozubený kolečko a stim šroubovákem otáčej až povolí
ses si jistej?drakenx700 píše:tou dirkou musíš povolit samostav. otáčej bubnem až v dírce uvidíš ozubený kolečko a stim šroubovákem otáčej až povolí
1) projel jsem to snad 10x na kazdy strane a zadny ozubeny kolecko jsem nevidel
2) v navodu pisou taky neco jinyho
3) nejhorsi je, ze tam nevidim ani ten ''nos'' :D
Me z toho auta asi jebne :D
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
tak na 205ce mi jdou sundat bubny bez tohodle, ale na 605 vidim takovej ozubenej hajzl a ten stočim a povolí pakny. tady to budeš muset asi nahmatat a ten nos vyháknout
kdyby byla aspon nejaka fotka jak to vypada sundany, abych si to umel predstavit... Takhle centimetrovou dirou je to docela obtizny, jeste k tomu, kdyz je vsechno zrezly do stejny barvy
tak jsem se nasral, vzal jsem kladivo a ten buben vymlatil... uvidime jak pujde ten druhej
- sedlibedli
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Mara
- tel.:: 607473933
- Kontaktovat uživatele:
zdarec nato je jednoduchej stahovák : jestli máš co2 nebo jinou svařeku tk si sám vyrobíš :
- Přílohy
-
- stahovák.JPG (33.9 KiB) Zobrazeno 4271 x
Peugeot 205 1.4 GT -) generálka, momentálně depozit
Peugeot 205 1.8 D nová kastle.
Audi A4 1.9TDI 2007 novej milaček ale lasky mam pro oba dost !!
Peugeot 205 1.8 D nová kastle.
Audi A4 1.9TDI 2007 novej milaček ale lasky mam pro oba dost !!
kamos mi poradil taky zpusob, nasadi kolo na buben a tou velkou pakou to vykroutit i s bubnem... slo to v poho..