Dneska jsem se už naštval. Za poslední půlrok mě prošly rukama 4 rozvodový sady gates a s každou jsem se musel srát aby nesjížděl řemen z řemenic a stejně se to někdy nepovedlo úplně na 100%. Na béžovce se řemen sjel za 30tisíc km z původní šířky 25mm zůstalo 19,5mm Takže od teď už jen INA toť moje zkušenost
Tak si dej pozor aby INA neměla řemeny Gates, protože INA samotná řemeny dává překupovaný, stejně jako Gates dává kladky překupovaný.
A jsi si 100% jistej, že to není špatnou montáží? Protože já osobně jsem se s tím ještě nesetkal a to těch rozvodů mám za sebou celkem dost. Ono správně je nasadit a napnout není úplně banalita...
tech rozvodů mám za sebou už taky celkem dost. teď jsem dělal hlavně TD a ty maj navíc samonapínací rozvody. jinak ty sady mají řemeny gates a kladky SKF a už když je vydáš z krabice, tak maj vakl jak svině. To třeba ina nemá, ty jsou krásně pevný. Dneska jsem právě na béžovce vyměnil napínací kladku skf za ina a řemen drží v pohodě uprostřed
Honzo, teď Ti musím tedy tak oponovat, protože Gates řemeny dáváme normálně a nikdy s nima problém nebyl.
To samé jako je INA, s tou taky nikdy problém nebyl.
Jo a to že chodí kladky INA a řemen Gates je úplně normální.
Takže Gates je u nác bezproblému, tak jako INA.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
tak asi jsem natrefil na blbou sérii. jinak řemeny jsou v poho, tady jde o kladky SKF, který dodávaj v sadě. Na všech čtyrech td, co jsem dělal, tak na všech byl ten samej problém. Zrovna na rozvodech u diesela není co zkazit. Dneska jsem vzal kladky od iny a je po problému.