Ostrá vačka na 205 GTI

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
Odpovědět
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Ostrá vačka na 205 GTI

Příspěvek od TomGTI »

.Mám možnost koupit novou ostrou vačku na 205 GTI vačka má 268 st. a je nitridovaná.Je mi jasné že samotná vačka je k ničemu a budu potřebovat ještě stavitelné rozvodové kolo a asi i naladění elektroniky.Vačka je za 4000Kč.Popřípadě na kolik by u tebe vyšla taková úprava nebo co by jsi ještě doporučil.Na autě je už snížená hlava,upravený výfuk i sání.Chtěl bych se posunout v úpravách zase o kousek dál právě tou vačkou.Nebo jakou úpravu by jsi doporučil na auto pro závody ve slalomu a do vrchu.Auto není na normální ježdění.Předem díky za odpověď
Naposledy upravil(a) TomGTI dne 24 srp 2006 13:07, celkem upraveno 1 x.
Návštěvník

Re: Ostrá vačka na 205 GTI

Příspěvek od Návštěvník »

TomGTI píše:Na úvod jen toto:z komunikace přes ICQ s Dušanem jsem velmi zklamaný nedočkal jsem se žádné odpovědi ani ničeho jiného.Takže to zkusím přes forum.Mám možnost koupit novou ostrou vačku na 205 GTI vačka má 268 st. a je nitridovaná.Je mi jasné že samotná vačka je k ničemu a budu potřebovat ještě stavitelné rozvodové kolo a asi i naladění elektroniky.Vačka je za 4000Kč.Popřípadě na kolik by u tebe vyšla taková úprava nebo co by jsi ještě doporučil.Na autě je už snížená hlava,upravený výfuk i sání.Chtěl bych se posunout v úpravách zase o kousek dál právě tou vačkou.Nebo jakou úpravu by jsi doporučil na auto pro závody ve slalomu a do vrchu.Auto není na normální ježdění.Předem díky za odpověď
No neviem ci som zabudol,ale podme po poriadku.Ako prve by som navrhol,kde sa chces dostat vykonom,pokial je to ale 8V a to je tak to vidim na cca 160-165PS,ale to chce spravit hlavu/tu mas/ vacku/mas,len neviem aka je teda ako je ostra/ a spravit soft na vacku,to je teda zaklad.Dalej by som navrhoval zvacsit skrtiacu klapku,pokial sa neda,tak dat tam inu samozrejme ze vacsiu.K tej hlave,neviem ako je spravena,lebo kazdy robi inac hlavu,a dobre spravena hlava je zaklad aj koli kompresii.
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Motor je 8V XU9JA 128PS v sérii.Pokud je reálný výkon 160 koní tak to je super.Vačka má 268 stupňů.Díky za odpověď.Pokud je to možné rád bych si s tebou ještě popovídal přes ICQ ohledně toho softwaru,a cenové relace.
Dusan

Příspěvek od Dusan »

TomGTI píše:Motor je 8V XU9JA 128PS v sérii.Pokud je reálný výkon 160 koní tak to je super.Vačka má 268 stupňů.Díky za odpověď.Pokud je to možné rád bych si s tebou ještě popovídal přes ICQ ohledně toho softwaru,a cenové relace.
Dufam ze vacka je z dobreho zdroja,aby neprislo po par ubehnutych km jej zodraniu,pokial je neisty povod,alebo autor vacku tak nebrat,cena na tuto upravu je mozna len orientacne,lebo material sa neda teraz vycislit/myslim tym napr srouby na hlavu,gufera na ventily,gufero na vacku a pod,tesnenie pod hlavu sa bude musiet dat plechove atd
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Ta vačka je od nějákého závodníka měl na prodej spoustu jiných věci i Mi16 na webrech ale ta cena se mi zdá nějáká nízká.Motor je po generálce a má najeto asi 2000Km tak doufám že ty gufera nebudou třeba.Na kolik by u tebe vyšla taková vačka?Je možné napsat ti na ICQ o další informace?
Dusan

Příspěvek od Dusan »

TomGTI píše:Ta vačka je od nějákého závodníka měl na prodej spoustu jiných věci i Mi16 na webrech ale ta cena se mi zdá nějáká nízká.Motor je po generálce a má najeto asi 2000Km tak doufám že ty gufera nebudou třeba.Na kolik by u tebe vyšla taková vačka?Je možné napsat ti na ICQ o další informace?
Tak vcera som ti pisal cez ICQ a ziadna odpoved :(
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Já ICQ nemám zaplé pořád zapnu ho jenom když vím že tam někdo bude a můžu s ním pokecat ale ty ho máš zaplé pořád ale jsi asi v práci takže když ti píšu dopoledne tak tě stejně nezastihnu a ty píšeš určitě večer.
CENNY

Nastavitelná řemenička

Příspěvek od CENNY »

Poradilby mi někdo kde seženu stavitelnou řemeničku na 205 8v :?:
Dusan

Re: Nastavitelná řemenička

Příspěvek od Dusan »

CENNY píše:Poradilby mi někdo kde seženu stavitelnou řemeničku na 205 8v :?:
Najlacnejsia varianta z dvoch vyrobit jednu
CENNY

Příspěvek od CENNY »

Moc dík nemáš nahodou plány jak nato. :?: snažim se upravit motor na moji 205ce.
CENNY

Příspěvek od CENNY »

Neví někdo jak sedá změřit ostrá vačka nebo jek se pozná:?:
Dusan

Příspěvek od Dusan »

CENNY píše:Moc dík nemáš nahodou plány jak nato. :?: snažim se upravit motor na moji 205ce.
Plany na to nemam,dam to znamemu a on to vyrobi
CENNY

Příspěvek od CENNY »

Paráda jak se dohodnem :?: Jestly máš možnost tak jí nech udělat a pošly mi jí dobírkou
Odpovědět