Ostrá vačka na 205 GTI
- TomGTI
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
Ostrá vačka na 205 GTI
.Mám možnost koupit novou ostrou vačku na 205 GTI vačka má 268 st. a je nitridovaná.Je mi jasné že samotná vačka je k ničemu a budu potřebovat ještě stavitelné rozvodové kolo a asi i naladění elektroniky.Vačka je za 4000Kč.Popřípadě na kolik by u tebe vyšla taková úprava nebo co by jsi ještě doporučil.Na autě je už snížená hlava,upravený výfuk i sání.Chtěl bych se posunout v úpravách zase o kousek dál právě tou vačkou.Nebo jakou úpravu by jsi doporučil na auto pro závody ve slalomu a do vrchu.Auto není na normální ježdění.Předem díky za odpověď
Naposledy upravil(a) TomGTI dne 24 srp 2006 13:07, celkem upraveno 1 x.
-
Návštěvník
Re: Ostrá vačka na 205 GTI
No neviem ci som zabudol,ale podme po poriadku.Ako prve by som navrhol,kde sa chces dostat vykonom,pokial je to ale 8V a to je tak to vidim na cca 160-165PS,ale to chce spravit hlavu/tu mas/ vacku/mas,len neviem aka je teda ako je ostra/ a spravit soft na vacku,to je teda zaklad.Dalej by som navrhoval zvacsit skrtiacu klapku,pokial sa neda,tak dat tam inu samozrejme ze vacsiu.K tej hlave,neviem ako je spravena,lebo kazdy robi inac hlavu,a dobre spravena hlava je zaklad aj koli kompresii.TomGTI píše:Na úvod jen toto:z komunikace přes ICQ s Dušanem jsem velmi zklamaný nedočkal jsem se žádné odpovědi ani ničeho jiného.Takže to zkusím přes forum.Mám možnost koupit novou ostrou vačku na 205 GTI vačka má 268 st. a je nitridovaná.Je mi jasné že samotná vačka je k ničemu a budu potřebovat ještě stavitelné rozvodové kolo a asi i naladění elektroniky.Vačka je za 4000Kč.Popřípadě na kolik by u tebe vyšla taková úprava nebo co by jsi ještě doporučil.Na autě je už snížená hlava,upravený výfuk i sání.Chtěl bych se posunout v úpravách zase o kousek dál právě tou vačkou.Nebo jakou úpravu by jsi doporučil na auto pro závody ve slalomu a do vrchu.Auto není na normální ježdění.Předem díky za odpověď
-
Dusan
Dufam ze vacka je z dobreho zdroja,aby neprislo po par ubehnutych km jej zodraniu,pokial je neisty povod,alebo autor vacku tak nebrat,cena na tuto upravu je mozna len orientacne,lebo material sa neda teraz vycislit/myslim tym napr srouby na hlavu,gufera na ventily,gufero na vacku a pod,tesnenie pod hlavu sa bude musiet dat plechove atdTomGTI píše:Motor je 8V XU9JA 128PS v sérii.Pokud je reálný výkon 160 koní tak to je super.Vačka má 268 stupňů.Díky za odpověď.Pokud je to možné rád bych si s tebou ještě popovídal přes ICQ ohledně toho softwaru,a cenové relace.
-
Dusan
Tak vcera som ti pisal cez ICQ a ziadna odpovedTomGTI píše:Ta vačka je od nějákého závodníka měl na prodej spoustu jiných věci i Mi16 na webrech ale ta cena se mi zdá nějáká nízká.Motor je po generálce a má najeto asi 2000Km tak doufám že ty gufera nebudou třeba.Na kolik by u tebe vyšla taková vačka?Je možné napsat ti na ICQ o další informace?
-
CENNY
Nastavitelná řemenička
Poradilby mi někdo kde seženu stavitelnou řemeničku na 205 8v 
-
Dusan
Re: Nastavitelná řemenička
Najlacnejsia varianta z dvoch vyrobit jednuCENNY píše:Poradilby mi někdo kde seženu stavitelnou řemeničku na 205 8v
-
Dusan