Momentalne delam v autoopravde, takze tam moc stereotypni prace neni. Porad je co delat.Linkisek píše:Určitě je Vás spousta se šikovnýma ručičkama a proto by mně zajímaly Vaše pracovní výsledky... A protože bývá práce často stereotypní zajímalo by mně jak proti tomu bojujete ... Všem kteří pracují na pásové výrobě patří můj obrovský obdiv
hlavně po tom co jsem dolakoval třetí mix
...
tak timhle bych se moc nechlubyl,protoze ty lesy nicite teda fest a znicite na co pridete
a to chces po lese jezdit s Porsche ??? nebo snad ty stromy tahat vlastníma rukama???
myslim to tady radsi nebudem rozebírat ;) zavání to další tématem na ostrou výměnu názorů ...vincent píše:je videt,ze po lese nejezdis,ale kdyz si vemes nemce jak si jak maj v lesich cisto a my se divim,ze vsude nejsou skladky ikdyz to nekdy vypada jak skladka.jo a nemluvim o tezeni dreva,ale o tech harvestrech co nadelej veci paseku nez motorkar a nakej offroadak dohromady
Já do Tebe tead nechci rejpat, ale čteš po sobě někdy ty Tvoje příspěvky? Občas mam co dělat, abych pochopil, co chtěl básník říci...vincent píše:je videt,ze po lese nejezdis,ale kdyz si vemes nemce jak si jak maj v lesich cisto a my se divim,ze vsude nejsou skladky ikdyz to nekdy vypada jak skladka.jo a nemluvim o tezeni dreva,ale o tech harvestrech co nadelej veci paseku nez motorkar a nakej offroadak dohromady
Nedá mi to jinak než,že na tohle musím reagovat.vincent píše:je videt,ze po lese nejezdis,ale kdyz si vemes nemce jak si jak maj v lesich cisto a my se divim,ze vsude nejsou skladky ikdyz to nekdy vypada jak skladka.jo a nemluvim o tezeni dreva,ale o tech harvestrech co nadelej veci paseku nez motorkar a nakej offroadak dohromady
Presne tak, deda ma les, vim co to obnasi (bohuzelMirda KV píše:Nedá mi to jinak než,že na tohle musím reagovat.vincent píše:je videt,ze po lese nejezdis,ale kdyz si vemes nemce jak si jak maj v lesich cisto a my se divim,ze vsude nejsou skladky ikdyz to nekdy vypada jak skladka.jo a nemluvim o tezeni dreva,ale o tech harvestrech co nadelej veci paseku nez motorkar a nakej offroadak dohromady
Nevíš o čem mluvíš. Dnešní doba vyžaduje moderní technologie. Tyhle mašiny dělají po celém světě ,Německo nevyjímaje . Mi jsme tam jeden čas s nima byli taky a bordel je všude stejnej. Chápu to,že když někdo přijde na místo kde se zrovna pracuje ,vypadá to otřesně, ale za půl roku-rok nepoznáš ,že tam tahle technologie pracovala. Navíc záleží na obědnavateli prací,jak ve smlouvě ošetří popracovní úpravu porostů. Někdo na to prostě sere a někdo tam pošle bagr ,kterej to srovná.
Zkrátka když se kácí les,lítaj třísky