předem díky...

ono je to vcelku jedno ... ja jsem to dělal colorlakem a vpoho ... jenom nezapomel na základovku ... jinak se ti to po pul roce oloupe ;)red.1 píše:Nemáte někdo TIP na kvalitní sprej na opravu nárazníku......?? Na trhu je toho vcelku dost. Příští týden budu kitovat a brousit a pak bych ho rád stříknul černou matnou barvou. Zatím ale nevím jakou.
předem díky...
WoMec píše:ono je to vcelku jedno ... ja jsem to dělal colorlakem a vpoho ... jenom nezapomel na základovku ... jinak se ti to po pul roce oloupe ;)red.1 píše:Nemáte někdo TIP na kvalitní sprej na opravu nárazníku......?? Na trhu je toho vcelku dost. Příští týden budu kitovat a brousit a pak bych ho rád stříknul černou matnou barvou. Zatím ale nevím jakou.
předem díky...
WoMec píše:no tak to si vezmi jemný smirek (tak 320ku) a obrus co pujde ... pak to pořádně odmasti ... nastříkej 2-3 vrstvy základu a pak tak 5 vrstev černé matovky ;)
red.1 píše:WoMec píše:no tak to si vezmi jemný smirek (tak 320ku) a obrus co pujde ... pak to pořádně odmasti ... nastříkej 2-3 vrstvy základu a pak tak 5 vrstev černé matovky ;)
Existujou speciální barvy na nárazníky. Myslel jsem jestli s tím nemá někdo zkušenosti.....??