Ahoj, mam trosku problem s 205D ( 1.8 r.v.86) a uz jsem z toho zoufala..
Takze.. problem je v tom, ze kdyz se pousti spojka tak se ozyvaj HROZNY zvuky, cim vyssi stupen rychlosti, tim horsi zvuky.. nerikejte mi, ze je to prevodovkou, protoze tu jsem celou vymenila za jinou.. a delalo to s tou starou aj ted s tou novou.. Premyslim jeste o poloose.. ze by byla nakopnuta a mohla delat takovej kraval? Ted momentalne mam prevodovku vyndanou, koukala jsem jeste na spojku.. lamela je jak nova, nikde jsem zadny problem nenasla, pritlacak taky nema zadne znamky nejakyho 'treni' navic, ja uz nevim co je spatne a proc Prosim nemate nejaky napad? Dekuju -- Alexka
Prevodovka, spojka, poloosa? Uz nevim :( Problem :(
- BADE
- Uživatel
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Lubos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prevodovka, spojka, poloosa? Uz nevim :( Problem :(
a co takto spojkove lozisko kukni sa na to a ked to nebude ono tak uz len tie poloosi ale podla mna asi nie ja mam od vyrobi a su stale dobre zidane znamky ze by sa chystali mi dat zbohom podla mna to bude spojkovym loziskom
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Re: Prevodovka, spojka, poloosa? Uz nevim :( Problem :(
Viděl bych to taky na ložisko. Ono nejlepší je to měnit vždy jako komplet , tj. lamelu,přítlačák a ložisko najednou. Poloosu bych vyloučil. Ta by ti za jízdy tloukla spíš do zatáček v horším stavu opotřebení i při jízdě po rovině., ne při vyšlápnutí a pouštění spojky a řazení rychlostních stupňů.