bude nebo nebude?a jestli bude

tohle byl taky jeden z důvodů proč jsem to cabrio koupil teď před zimouMitja píše:Ja jenom premyslim, kdybych chtel dalsi auto (na hrani), jestli si ho mam koupit do konce roku bez poplatku? S tim ze pak uz bude neprodejne a bude mi lezet doma at se deje co se deje..
si myslim že ten majitel který ji zaplatil jí pak stejně částečně bude chtí od případného kupujícího (zkrátka bude prodávat auto dráž než je jeho skutečná cena)renm píše:A nebo počkat další rok s tím že kolující auta už budou mít tu daň jednou zaplacenou, tudíž ji už nebudeš platitJe to divný zákon...
![]()
Poplatky za sešrotování už jsou - tzv. ekologická likvidace, na té se nic nemění...
no to si nemyslím...tímhle právěže ojetiny hooodně klesnou na ceně...to je můj názor. Ale tak bude to zas otázka poptávky a nabídky...Hroche píše: si myslim že ten majitel který ji zaplatil jí pak stejně částečně bude chtí od případného kupujícího (zkrátka bude prodávat auto dráž než je jeho skutečná cena)
bohužel zprvu se mluvilo o nějakých emisních euro normách, ale později se to paušalizovalo podle roku výrobu. platí se jen za první přeregistraci.snowboy píše:No ja to pochopil tak, ze ekologicka dan se bude platit za auta, ktera nesplnuji emisni limity tj. bez rizeneho katalyzatoru. Coz uz vetsina 205 mela a ma.
Alespon takhle to bylo na nejake diskuzi.
hele nemáš tam chybu do roku 1995 3tisíce a do roku 1992 5tisíc?pichy píše:bohužel zprvu se mluvilo o nějakých emisních euro normách, ale později se to paušalizovalo podle roku výrobu. platí se jen za první přeregistraci.snowboy píše:No ja to pochopil tak, ze ekologicka dan se bude platit za auta, ktera nesplnuji emisni limity tj. bez rizeneho katalyzatoru. Coz uz vetsina 205 mela a ma.
Alespon takhle to bylo na nejake diskuzi.
auta do roku výroby 1990 - 10 tisíc
do roku 1995 - 5 tisíc
do roku 1992 - 3 tisíce