mě opera někdy z ničeho nic spadne, zamrzne nebo dělá nevysvětlitelné věci, používám ji jako druhý prohlížeč a i když ji neustále aktualizuju tak se vždy nějaká chyba objeví.. Má spoustu výhod než firefox ale ve výsledku je firefox pro mě rychlejší, lehčí a jednodušší.
Jinak skin jsem už vytvořil, odeslal, čekám až ho zobrazí, není to zas tak těžký jak se zdálo
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Safra na na to klikam v IE8 a divim se ze sae nic nedeje . Ja mam jako hlavni FireFox, je pro me nejspolehlivejsi a nejmene problemovy. V IE8 mam akorat nastavene fora a stalé odkazy..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
není problém, je to jednoduchý...jen se mi teď moc nechce designově přemýšlet aby to trochu vypadalo...na to je nejlepší klid, kávička, pohodlí...a ne to mastit v práci
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |