Mitja píše:Mit jde spojka docela zlehka. Ale vim ze kdysi kamaradovi na 309 sla strasne ztuha, pretrhl asi 3 lanka za pul roku a nikdy nejak neprisel na duvod, novou sadu kupovat nechtel.
Jen dotaz, za co jsi pridelal lano, kdyz se ti utrhlo ocko? Abych vedel, kdyby neco... protoze to ocko mam taky nejake načnuté.
za leve rameno
ale tak nesmejte se. ja stal akorat na svetlech a blokoval jsem provoz

na jednu stranu jsem se bal aby se mi nestalo to same co s ockem...... kazdopadne by jsi to mohl chytit i za napravu bo nejlepe pokud by jsi mel zdravy predni nosnik tak by to slo chytnout i za to. teda doufam :D
nedoslo ani k poskozeni narazniku.... coz je parada :)
no co...... decko kdyz nechce po svych tak taky musite vzit za pazouru :D:D:D
hele lidicky co rikate na tohle lano?
http://www.aukro.cz/item959585482_peuge ... pojky.html
myslite ze by to slo na toho myho dvoulitra a do 309? melo by to byt temer stejne, ne? nebylo by kvalitnejsi v kelly od starlineu za 350Kč? :D:D
no hele ja si predtim myslel ze mam v riti pritlacak...... pak to bylo podle me lozisko pridreny. po vymene loziska uz vazne nevim co si mam myslet. mozna sajrajt v bowdenu lanka ale to by nevysvetlovalo tu zlomenou paku na prevodovce

mozna je opravdu jeste pridreny to lozisko. nemuzu si ted za boha vzpomenout jestli jsme tu hridel na ktery jezdi lozisko promazavali :-l nevite jak se tam dostanu bez toho abych musel sundavat prevodovku?