tak jsem sundával lišty na dveřích a byly přilepené asi oboustranýmia lepícíma páskama. po nich už jen zůstalo takové jemné lepidlo a sem tam malinko více.
nevíte čím to smít?? nebo jak to odstranit????
zkoušal sem technický benzín ale ten vůbec nepomohl a ředidla se bojím
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Bud to vem redidlem nebo hezky pomalicku prstikem a drit a drit. To je osvedcena metoda.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
fénem moc parády neudělám..... dělal jsem to horkovzduškou jen takové ty větší a hmotnější kusy zbylé pásky ale ten zbytek teňoučké vrstvy nejdě ani technickým benzínem
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Klobe píše:fénem moc parády neudělám..... dělal jsem to horkovzduškou jen takové ty větší a hmotnější kusy zbylé pásky ale ten zbytek teňoučké vrstvy nejdě ani technickým benzínem
fénem jde sundat vše. možná to chce trochu trpělivosti a umu. horkovzdušku bych na lak nebral.
Horkovzduška v pohodě, ale je jasný, že to nemůžeš opálit na plno až budeš mít plech červenej
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
já si s tím taky chvilkama hraju, vyzkoušel jsem hodně, teplo nepomáhá v jakékoliv formě ani žádné rozpustné látky, těma jde sundat až to lepidlo, ale ta guma nebo co to je jde sundat jen mechanicky, osvědčila se mi plastová drátěnka nebo houbička na nádobí...Lepidlo pak lihem nabo acetonem, vzhledem k laku radši lihem a pak přeleštit tempem
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
ten je spickovy, lak to neposkozuje, pokud je v poradku... Mrdky strikane sprejem to strhne, kvalitni autolak ne... A odstrani to jakukoliv nalepku, oboustranku, zbytky lepidla atd...
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
mel sem kamarada lakyrnika, ale potom co me nastrikal auto sme sa rozkmotrili, takze... Ted sem hledal na netu a nejak sa me nedari... :-( Zkus sa poptat v obchode kam chodis na kotuce do flexy, treba ti poradija tam
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)