Díky za tip
![:up: :up:](./images/smilies/icon_up.gif)
Nakonec jsem si dal z druhé strany šroub, zvednul celý předek auta, s troškou síly přetáhl rukou rameno aby to sedělo vepředu na díru, tam dal druhý šroub.. a ten kladivem "probouchl" dozadu
![:fran: :fran:](./images/smilies/fran.gif)
V sobotu jsem doskládal levou stranu a začal pravou.. když jsem sundal pravé rameno, auto mi záhadně (jsem de*il) seskočilo ze zvadáků do boku a málem skončilo v kanálu
Naštěstí levým kolem chytlo rantl a zůstalo stát (první fotka).. takže takhle jsem musel doskládat pravou stranu, abych mohl vyjet..
Dolil jsem olej do převodovky (kvůli tomu jsem jel do Hornbachu pro pvc hadici a do domácích potřeb pro trychtýř
), naskládal čumák a zkusil jsem to projet
![:car: :car:](./images/smilies/car.gif)
..a mám dva problémy - mám pocit že mám vzduch v benzínu: vždycky nastartuju a někdy po chvilce začne "lapat po dechu" a chcípne, jindy zase jede v pohodě.. nic jiného než vzduch v benálu mě nenapadá. Zatím jsem neměnil ty popraskané benzínové hadice, může to být kvůli tomu?
Druhý problém - někdy svítí nízká hladina chladící kapaliny, přitom mám hladinu mezi ryskami. Je možné že jsem to špatně odvzdušnil, nebo v čem může být problém? Nevím kde je čidlo na hladinu, mohl bych zkontrolovat kontakt.
Každopádně Pug po 9 měsících vyjel z garáže, takže můžu konečně uklidit ten bordel všude kolem
Před pár dny mi skončila technická.. takže než se na ni vypravím, musím dořešit občasné chcípání motoru, proč svítí hladina kapaliny, odvzdušnit brzdy, vůle na ventilech.. a případně co se ještě objeví až to projedu trošku víc. Budu moc rád za jakékoliv rady a nápady.
![:Merci: :Merci:](./images/smilies/Merci.gif)