R.I.P. moje bejvalka

Chtěli byste si jen popovídat? Tak právě tahle sekce je tady pro vás
Mef
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Martin
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

R.I.P. moje bejvalka

Příspěvek od Mef »

Tak dneska definitivně dojezdila moje bejvalka. Brácha s ní trefil BMW 730d, jeho "pilot" se rozhodl z pravýho pruhu odbočit na parkoviště vlevo, smetl bráchu, napálil do stojícího passatu na parkovišti a ještě měl tu drzost svalovat vinu na bráchu. Brácha má naražený žebra, ale jinak je naštěstí OK. Zato Prcek (205) tohle nepřežil. celej pravej přední bok je v pr***i, plechařina je narvaná skoro až na motor a pravý přední dveře nejdou otevřít a křížej se přes zadní boční okýnko :cry:
Přílohy
crash01.JPG
crash02.JPG
crash03.JPG
crash04.JPG
Peugeot 405 RFY Mi16 - Vínovka
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
Max
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1979
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 733332171
Kontaktovat uživatele:

Re: R.I.P. moje bejvalka

Příspěvek od Max »

ty vole to je normální d***l ne :?: :!: :!: :!: :!: :!: to bych mu to snad vysvětlil ručně a stručně! Hlavně že je brácha ok. :up:
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP.
PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není
PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno
PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D
PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno
PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
Mef
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mef »

Pán byl klasickým příkladem arogantního kravaťáka. Když jsem tam přijel, utrousil jsem několik peprných výrazů na jeho adresu a jsem si 100% jistej, že mě slyšel. Stál za mnou a já si ho nevšiml :m: Vysvětlovat ručně nemělo cenu. Bylo tam moc policajtů a ještě by se to otočilo proti mě. Vina ještě nebyla určena, protože to jde do správního řízení. Bráchu odvezla záchranka. Ale už je naštěstí doma a vypadá, že bude v pohodě. Jen žebra ho prej budou bolet ještě 4 tejdny.
Peugeot 405 RFY Mi16 - Vínovka
Peugeot 405 DFW Mi16 - Green Inferno
Peugeot 406 RFV Coupé - Christine
Peugeot 406 RFV Coupé Automatique - Banán
TomasCTI
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1990

Příspěvek od TomasCTI »

Obdivuju bratra protože toto je hijenizmus :zin: já bych o toho frajera vohnul klíč na kola :bas: ale hlavně že sou všuchni zdraví
PEUGEOT CTI
Max
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 733332171
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Max »

aby to tam nepodplatil a brácha to neodskákal :zin: :zin: :zin: :zin:
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP.
PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není
PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno
PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D
PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno
PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek
PEUGEOT 605 SLd Vrakouš
PEUGEOT 205GT prodáno
PEUGEOT 405 D prodáno
PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
Hoj@n
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Pepa
tel.:: 777232994
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

Přeji bráchovi brzké uzdravení, hlavně, že se mu nic horšího nestalo... ale je to holt smůla, potkat se s takovým debilem... dneska jsem měl podobou situaci, kdy jsem si je v pohodičce 70 km/h (mohl jsem jet více, ale na co v takovém počasí) a co zamnou nevidím. BMW a za volantem debílek s telefonem v ruce. Tak si říkám, nene, nepředjede mě, pač doprotivky jedou auta, a najedou fuk a byl předemenou a vubec ho netrápilo, že naproti jela felicie... možná to věděl, že to v pohodě zvládne, ale nechápal jsem ho, protože ohrozil mě (já dupl na brzdy), ohrozil feldu v protisměru a ohrozil sebe... takový debílky mám fakt rád :down:
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
Michael205
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Michal
tel.:: 737350152
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael205 »

jak má někdo bmw audi a mercedes tak s myslí jak jsou nej a můžou si dovolit všechno co se jim zlíbí :vul:
černý dábel 1.9 D - prodáno
Modré Cabrio 1.9 TD
Šedivý lev 306 HDi
Vomec
309kář
309kář
tel.:: 608700768
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vomec »

d***l, takový kretény zabíjet... hlavně že je brácha ok... co máš v plánu s autem? když se na to tak dívám a vzpomenu si na womecův "felicia" tuning, tak je to tak srovnatelný, a zase jezdí... sice by to asi sežralo nějaký prachy, ale možná by to za to i stálo... jinak doufám, že z toho hajzla přes správní a pojiš´tovnu vytřískáte pořádný prachy (a když ne, tak z něj vymlaťte aspoň duši :bas: :bas: )
Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev
EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře
309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
Semir
205club je můj domov
205club je můj domov
Skutečné jméno: Pavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semir »

Prosím tě pokud tam byly i nějací svědci a policie to dokumentovala tak ať si to dvakrát přečte než něco podepíše a pokud něco u psrávního odboru tak jak to nebylo ať se odvolává..nejhorší je to s pojišťovnou ty blbci teĎ čekají než se celá věc vyřídí a hlavně ten panáček z BMW musí zajít na pojišťovnu a nahlásit také škodní událost to samé brácha. U kravaťáka z BMW jak píšeš pochybuju...To chtěl ten inteligent z pravýho přejet do levýho a ještě na dvouprovdovce takhle parkovat nebo co...Ať čumí do zrcátek. JEstli má brácha bok i ten předek tak asi dobrý, kdyby nebyl bok, bude to horší on řekne že se normálně zařazoval a brácha to do něk nakouřil...bacha na to...!!!!
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89
Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
Hoj@n
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

hej a ještě jedna příhoda s audinou... chci odbočit doleva, stojím v koloně na parkovišti u Kauflandu... čekám jak vocas na to, ža se to rozjede, a ja budu moci odbočit, zamnou stojí taky auto a čeká... a co najednou nevidím... Vedle mě se DO PROTISMĚRU postavila audina, v ní 3 týpci a co ten hajzl neudělal... no když se to rozjelo, tak se rozjel taky, ja taky, pač jsem byl v koloně a ten hajzl se prostě předemě procpal... tak jsm ho vytrubil, mával na něj rukama a doufal, že nevyleze z auta a neřekne mi něco... nakonec jen mávl rukou... Nechápu tyto idioty....

Podobně i v Olomouci u Globusu kdo to tam zná. v pátek je normální, že se tam ve směru od Olomouce tvoří kolony před kruhovým objezdem. Normální řidič se zařadí do pravého pruhu a čeká v koloně. Jenže najdou se dementi, kteří prostě ne, musí se zařadit do levého pruhu a všechny předjíždět, na poslední chvíli se cpát do pravého pruhu až, když jejich pruh končí a spoléhají se na to, že je tam někdo pustí. Kdyby se hned zařadili do pravého pruhu, tak se kolony netvoří, protože na objezdu se to dá v pohodě rozjet a kolona se tvoří jen kvůli takovýmto chytrákům. A to ještě spousty z nich se ani nezařadí a přes plnou čáru prostě vlítnou na kruháč a nezajímá je nějaký zařazení a dopravní značení... :down: :down:
Kenny
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Petr
tel.:: 773557950
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

škoda prcka,na tady takový idioty bylo super moje bývalý služební ducato maxi 2.8JTD bylo docela velký tak si nikdo nedovolil a když jo tak sem ho prostě vytlačil,kdyby náhodou měl sem položenej vedle sebe i pajsr kdyby byl někdo většé než já :fran:
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Ondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Frajeri ve velkych nemeckych autech.. jedno z nejvetsich nebezpeci ceskych silnic :down:. A takovych prihod s debilama za volantem je až až..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
mikee
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od mikee »

Podobně i v Olomouci u Globusu kdo to tam zná. v pátek je normální, že se tam ve směru od Olomouce tvoří kolony před kruhovým objezdem. Normální řidič se zařadí do pravého pruhu a čeká v koloně. Jenže najdou se dementi, kteří prostě ne, musí se zařadit do levého pruhu a všechny předjíždět, na poslední chvíli se cpát do pravého pruhu až, když jejich pruh končí a spoléhají se na to, že je tam někdo pustí. Kdyby se hned zařadili do pravého pruhu, tak se kolony netvoří, protože na objezdu se to dá v pohodě rozjet a kolona se tvoří jen kvůli takovýmto chytrákům. A to ještě spousty z nich se ani nezařadí a přes plnou čáru prostě vlítnou na kruháč a nezajímá je nějaký zařazení a dopravní značení... :down: :down:[/quote]

hojane dovolim si nesouhlasit, jsem z Olomouce jezdim tamtudy skoro denne a myslim si ze do dvou pruhu se vleze vic aut nez do jednoho, kdyby ridici v klidu jeli ve dvou pruzich a pred kruhacem inteligentne zipovali jak je to mimochodem i v pravidlech, tak by se nestavalo jako obvykle ze v pravem pruhu je fronta az naposledni svetelnou a vsichni jsou nervozni jak sanky v lete, jezdim taky v tom levem pruhu, na konci se tam nesnazim nacpat za kazdou cenu a verim v to, ze se lide zipovat nauci a nauci se najizdet i na ten kruhac, protoze co tam obcas vidim z toho mi hlava nebere :roll:
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
Linkisek
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od Linkisek »

To smrdí :myslim: ... co tam chcou na správním řešit !? Jasná vina řidiče v Bavoráku :roul: ... Bráškovi přeju brzké uzdravení a patřičné odškodnění ;-) ...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Hoj@n
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoj@n »

mikee: no dobře, něco na tom bude, ale nechápu ty debily, co to berou přes tu ty čáry před kruháčem. A najdou se mezi spiousty lidmi i tací, kteří tě prostě z toho levého do pravého nepustí....
Odpovědět